Rauharentolan kesäloman menotärpit lapsiperheille

Nyt on taas se aika, kun kiivaasti mietitään mitä lomalla yhdessä tehtäisiin ja minne mentäisiin. Useat jutut on jo kertaalleen potenssiin kymmenen nähty & koettu ja olisi mukava saada ihan uusia elämyksiä. Eikö? Kokosin tähän muutaman menotärpin niiden perinteisten ja niin tuttujen huvipuistojen ja eläintarhojen rinnalle. Ehkäpä tästä löytyy tekemistä juuri teille ja miksei myös meille.

 

kes%C3%A4menot%C3%A4rpit.jpg

 

Kupittaan Seikkailupuisto Turussa

Lasten ja perheiden yhteinen toimintakeskus Kupittaan puiston laidalla. Toiminnan lähtökohtina on luova toiminta ja mielikuvitus, yhdessä keksiminen ja kokeminen sekä kädentaidot ja monipuolinen taideharrastus.

Flow-parkit ympäri Suomen

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille 7-vuotiaasta ylöspäin. Flowparkin radoille ei tarvita ennakko-osaamista. Varusteiden käyttö ja radoilla toimiminen opastetaan ennen varsinaisille radoille pääsyä. Radoilla edetään jatkuvasti turvavaijeriin kytkettynä.

Tekniikan museo Helsingissä

Helsingin Vanhassakaupungissa historiallisella Kuninkaankartanonsaarella sijaitseva Tekniikan museo on täynnä ihmeellisiä innovaatioita ja kiehtovia tarinoita tekniikasta. Museon TekGame-pelissä tutustutaan suomalaisiin innovaatioihin ja testataan innovaatiotaitoja.

Kesäretkiä Mammutin kanssa saaristoihin yhdessä perheen kanssa

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri järjestää retkiä saaristoon. Retkillä seikkaillaan saaristoissa, tutustutaan luontoon, leikitään ja pidetään hauskaa yhdessä. Retkiä on tarjolla seuraavasti: 11.6. Mustasaari, 23.7. Suomenlinna, 30.7. Seurasaari , 6.8. Pihlajasaari.

 

Untitled.jpg

 

Lisää kommentteihin oma menotärppisi tälle kesälle. Oma vinkkisi voi olla sopiva joko ihan koko perheelle tai sitten vain aikuisille, kaikki käy.

 

2 kommenttia “Rauharentolan kesäloman menotärpit lapsiperheille

  1. Flowparkit ympäri Suomen? Ähtärin korkeudella ylin, en ihan sanoisi että ympäri Suomen 😀 Me asutaan Oulussa ja lähimpään on 4,5 tunnin ajomatka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *