DIY ruukku pyykkipojista

Muistatteko vielä Kevätmessuhitiksi muodostuneen puupyykkipojista valmistamani yrttiruukun? Sen yksinkertaisen kaunis muotoilu jaksaa edelleen ihmetyttää monia. Ja vaikka messujen jälkeen olikin valmis purkamaan ruukut osiin niin, päätin kuitenkin nauttia niistä vielä kesän yli. Ja nyt erään toisen projektin rinnalla toinen ruukuista vaihtoi väriä. Suhauttelin mustaksi jo auringon hiukan kellastamat pyykkipojat.

 

DSC_0174%20%283%29.jpg

 

 

DSC_0181.jpg

 

Asetellessani ruukkua hyllyyn, sainkin loistavan idean Comb hyllyn ”muuntamisesta” viherhyllyksi. Muutama muu kaunis  roikkuva minikasvi tämän kaveriksi antaisi hyllylle aivan uudenlaisen ilmeen. Tämä mini löytyi keväällä PuutarhaNikkareiden messuosastolta mutta oletko sinä sattunut törmäämään sellaisiin muualla?

 

DSC_0180%20%282%29.jpg

 

Nyt sen toisen projektin kimppuun. Mukavaa lauantai-iltapäivää.

2 kommenttia “DIY ruukku pyykkipojista

  1. Toi näyttää tosi kivalta 🙂 Mulla on pari pikkuista herttaköynnöstä, joiden multapaakku mahtui pikttipurkkiin. Ne pärjäävät tosi hyvin vähällä kastelulla lasitetulla parvekkeella ja sisällä keittiön hyllyllä. Pitkäksi kasvaneita varsia voi kieputella ruukun päälle, jos ei välitä niiden roikkuvan pitkinä. Ainakaan minulla eivät ole pienestä hätkähtäneet ja harmahtavat, sydämenmuotoiset lehdet ovat niin söpöt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *