DIY työpöytä

Nuorten tyttöjen unelmahuoneessa on pöytä, joka ei muistuta tavallista kirjoitus- tai koulupöytää. Pöytä ilman laatikoita tai muita sen sellaisia yksityiskohtia, jotka tekisivät siitä kirjoituspöydän. Niinpä meidänkin teinin vanha kirjoituspöytä laitettiin paloiksi ja tilalle suunnittelin pikkuriikkisen pöydän, jonka mieheni sitten suunnitelmani mukaan toteutti. Pöytälevyn mitat on vain n. 40×100. Pöytä toteutettiin tällä kertaa ihan kokonaan tee se itse versiona, vaikka aluksi hiukan valmiita pukkijalkoja mietittiinkin.

 

DSC_0047%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Pöydän jalat tehtiin kakkoskakkosesta, jotka sitten maalattiin mattamustalla lakkamaalilla. Vanerinen pöytälevy käsiteltiin Tikkurilan valkoisella Supi saunavahalla. Edellisten lisäksi tarvittiin vielä kasa ruuveja ja porakone.

 

DSC_0011%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0005%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0022%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0025%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Miltä teinitytön huoneen pitäisi näyttää ja mitä pidätte tästä ratkaisusta?

 

Ihanaa heinäkuun viimeistä viikonloppua, siellä se elokuu jo kurkistaa nurkan takana.

 

 

4 kommenttia “DIY työpöytä

  1. Näyttää tosi kivalta ja kevyeltä, pöydän jalat varsinkin on hienot. Meidän nuorten miesten kamppeet (tietokoneet ym.) vaan ei sopisi noin pienelle pöydälle, eivätkä he läksyjäkään oikein mahtuneet niissä tekemään peruskoulun viimeisinä vuosina. Pöytinä molemmilla on Lundian perus-valkoiset ilman laatikostoja. Heidän huoneensakin ovat olleet suunnilleen samanlaisia yli 10 vuotta – kyllä! Mutta kun yritän ehdottaa heille muutoksia vaikka seinien väriehin (toisella sinistä, toisella vihreää), siis että itse voisivat vaikuttaa, niin eivät ymmärrä ehdotusta, kun viihtyvät kuulemma ihan hyvin. Minä olen välillä (kerran) vaihtanut verhoja, kun Marimekon Metsänväki-kuosi osoittautui plagiaatiksi. Eli ehkä sitten, kun pojat muuttavat omilleen, pääsen uudistamaan heidän huoneitaan 🙂

    1. Meillä muutosta tehdään onneksi ihan neidin omasta toiveesta. Kenen lie geenit saanut?!? Tämä oli varsin hauska ja onnistunut projekti. Ja jaloista tykkään mäkin valtavasti.

    1. Kiitos ♥. Mulla on jo visio ruokapöydästä samantyyppisillä jaloilla, mutta sitä ennen me tarvitaan jiirisirkkeli kuulemma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *