Miten Lungi pestään?

Aikaisemman Lungi lattiatyyny postaukseni jälkeen sähköpostiini on tipahdellut muutama kysymys koskien sen pesua ja samoin sitä miltä Lungi tuntuu. Lungihan on räsymatosta ommeltu lattiatyyny eli Lungin pinta tuntuu ja näyttää räsymatolta. Ja mitä sen pesuun tulee se noudattelee räsymaton pesuun liittyviä lainalaisuuksia. Tahrat poistetaan tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla hankausta välttäen. Pestessä päällinen poistetaan varovasti. Pesu suoritetaan joko kuivapesuna vaahdolla tai hellävaraisesti tasovesipesulla max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Pesussakin on hyvä muistaa, että vältetään liotusta tai hankausta. Pesun jälkeen huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Niitä löytyy ainakin kesäisin matonpesupaikoilta. Päällinen muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa.

 

DSC_0549%20%282%29.jpg

 

DSC_0551%20%282%29.jpg

 

Vaikka meillä onkin meno välillä kuin Vaahteramäessä ei meidän Lungiin ole vielä tahroja tullut ja toivottavasti pesukin voidaan tehdä vasta ensi kesänä.

 

DSC_0547%20%282%29.jpg

 

Lisätietoja Viita Nordic matoista ja lattiatyynyistä ja sitä livetuntumaa saat tämän syksyn Habitare messuilta, jossa ViitaNordic on myös mukana. Menkää ihmeessä tunnustelemaan, fiilistelemään ja koeistumaan nämä ihanan muhkeat lattiatyynyt.

 

Mutta vielä sitä ennen muistathan, että ViitaNordic tarjoaa Rauharentolan lukijoille -15% alennuksen tuotteistaan koodilla RAUHARENTOLA15 ja koodi on voimassa vielä tämän kuun loppuun asti.

 

Mukavaa alkanutta viikkoa ja ollaan taas kuulolla.

 

(Yhteistyössä:ViitaNordic Oy)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *