Voiko nojatuolin maalata?

No kyllä voi. Mä nimittäin kuulin eilen, että Jeanne d’Arc Living Vintage kalkkimaalilla myös kangaspinnan maalaaminen onnistuu. Voitte kuvitella, että huusin pitkän eiiii:n tuon kuultuani, sillä mä annoin juuri pois nojatuolin joka kauniista ja yksinkertaisesta muotoilustaan huolimatta oli meille täysin väärän värinen.

 

kalkkimaali.jpg
(Kuva: Kaunis Coto)

 

Mä niin aion etsiä tuota maalia käsiini ja koittaa sitä. En enää tuohon nojatuoliin mutta johonkin muuhun. Nyt mua kiinostaa hurjan paljon oletteko te maalanneet kankaisia huonekaluja? Ja jos olette millaisin lopputuloksin?

 

 

Mitä tästä opimme? Älä anna pois mitään joka on väärän värinen, vaan maalaa se. Oli kysessä sitten pöytä tai nojatuoli.

 

Näitä maaleja myy ainakin mm. Kaunis Coto.

 

Tarmokasta torstai päivää!

6 kommenttia “Voiko nojatuolin maalata?

  1. Hassu ajatus:)tuntuu että maalit rapisisi kuivuttuaan niskaan.Jossain blogissa,joku joskus maalasi maton:)Taisi vielä vetästä tavallisella lateksilla:)

    1. Kieltämättä ajatus kuulostaa hassulta ja siksi se onkin testattava, Jospa mäkin testaisin sitä johonkin pieneen mattoon.

  2. Mulla on kangas/puu-sohva, joka odottaa maalausta. Harmi vain, että joudun odottamaan pääsemistä isompaan kaupunkiin katsomaan maalien sävyjä luonnossa 🙂

    1. Totta livenä ne sävyt on usein nähtävä. Vaikka värilastut pyrkivätkin noudattelmaan totuutta niin on se aina ihan eri nähdä sävyt luonnossa. Jään innolla odottelemaan tulevaa projektiasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *