Blogihaaste: punaisen maton paikka

Mä tykkään kovasti blogimaailmassa aika ajoin kulkevista haasteista, ja koska sellaista ei ole vähään aikaan osunut kohdalle olin hurjan onnillinen saadessani La petite princesse blogista punaisen maton paikka blogihaasteen. Mistä haasteessa on sitten kysymys? Sen tarkoituksena on pohtia mihin sijoittaisin punaisen maton kotonani. Haasteen idea kumpuaa Suomen kaunein koti -ohjelmasta, jossa asukkaat sijoittavat punaisen maton kodin parhaaseen paikkaan.

Ja kuten ohjelmaa seuranneet tietävät kodin asukkaat ovat sijoittaneet maton moniin eri paikkoihin, jotka eivät vältämättä ole katsojan mielestä niitä parhaita tai eivät aivan heti avaudu mutta  paikat ovat olleet asukkailleen henkilökohtaisista syistä tärkeitä ja merkityksellisiä ja siksi siis ehdottomasti kodin parhaita paikkoja. Samaa kaavaa noudattelen minäkin. Esittelen teille paikan kodistamme, joka ehdottomasti ansaitsee punaisen (mustan) maton. Tässä tilassa yhdistyy niin koko kotimme sisustusfilosofia ja tyylisuunta kuin myös se mikä tekee meidän kodistamme ainutlaatuisen.

 

Punaisen maton paikka on siis ehdottomasti eteisaulassa, josta yritin ottaa muutaman kuvan paljastamatta pieniä muutoksia joihin palaamme tämän viikon lopussa.

 

DSC_0556%20%283%29.jpg

 

DSC_0551%20%282%29.jpg

 

DSC_0554%20%282%29.jpg

 

DSC_0555%20%282%29.jpg

 

DSC_0566%20%282%29.jpg

 

DSC_0570%20%283%29.jpg

 

Itsetehtyä ja -suunniteltua, yksinkertaisen pelkistetty, kerroksellinen omannäköinen kokonaisuus. Voitko olla erimieltä?

 

Mihin sinä sijoittaisit punaisen maton omassa kodissasi White & Fresh Irina, Viisikko Paula ja Paiqo Pia?

 

 

10 kommenttia “Blogihaaste: punaisen maton paikka

  1. Se onkin ihana ♥. Viimeksi eilen multa kysyttiin, että milloin aion myydä sen ;). Vastaus oli lyhyt ja ytimekäs en myy!

 1. Oo.. kiva paikka!<br />
  Mä viihdyn parhaiten teillä sohvalla tai entisen keinutuolin paikalla &hearts;<br />
  Mutta enpä asukaan siellä 🙂

  1. ;), mun toinen lemppari paikka on makkari mutta siitä en nyt sattuneesta syystä voinut kuvia julkaista…vielä. Mainitsemasi paikat on kivoja mutta ehdin ehkä liian harvoin niitä itse käyttämään. Entinen keinutuolin paikkakin on nyt hiukan uudistunut ja luulenpa, että tykkäät myös tästä nykyisestä ideasta.

 2. Ihania kuvia! 🙂 ja kiitos, tartun tähän haasteeseen myös lähiaikoina ja paljastan meidän punaisen maton paikan blogissa!

 3. Oi – kiitos haasteesta! Itsekin ohjelmaa seuranneena on ollut hauska katsoa mikä on asukkaan oma punainen pisteensä 🙂 Nyt lähdenkin miettimään tosissaan ja katsotaan mihin päädyn 🙂

  1. Olepa hyvä ja jee. Tulehan laittamaan tänne linkkiä, jos/kun teet siitä postauksen. Ettei vaan mene ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *