ARVONTA & Trio Lighting Nabab

Yhteistyö: Trio Lighting Scandinavia Oy

Muistatteko, kun kesän pimeinä hetkinä pohdin keittiön ruokapöydän valaistusta?  Sain mahdollisuuden tutustua hiukan tarkemmin kollaasissanikin esiintyneeseen Trio  Nabab valaisimeen, jonka muotoilu tuntui sopivan yksinkertaiselta mutta silti mielenkiintoiselta. Vaikka varmasti kahdesta valaisimesta saisikin näyttävän kokonaisuuden riittää tämän yhdenkin valaisimen tuoma valo valaisemaan koko pöytäalan.

DSC_0511%20%282%29%20rauharentola.jpg

Nabab riippuvalaisimessa on selkeä skandinaavinen design. Sen Kupu on valkoista metallia. jonka yläosa on vaaleaa metallista puujäljitelmää. Sen halkaisija on 36 cm, eli mistään suuren suuresta valaisimesta ei ole kysymys. Se toimii hyvin ruokailutilan valaisimena mutta varmasti myös muissa tiloissa tunnelmaa luomassa.

DSC_0501%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0536%20%283%29%20rauharentola.jpg

Trio on jo 25 vuoden ajan tarjonnut kuluttajille trendikkäitä ja laadukkaita valaisia järkevään hintaan. Trio tiimissä on yli 160 alan ammattilaista ympäri maailmaa. Trion hankintaorganisaatio on jatkuvasti yhteydessä niin trendiasiantuntijoihin, muotoilun asiantuntijoihin, valmistajiin kuin asiakkaisiin ja Trion kokoelma päivitetään kolme kertaa vuodessa. Näin kokoelmasta löytyy aina uusia ideoita, huippu designia ja viimeisintä teknologiaa. Valikoimasta löytyy moderneja LED valaisimia sisä- ja ulkotiloihin, klassisia sisävalaisimia mukaan lukien laaja valikoima lattia- ja pöytävalaisimia sekä kylpyhuonevalaisimia Trio toimittaa valaisimia yli 30 maahan ja sen tehokas logistiikka yksikkö Saksassa takaa tuotteiden hyvän saatavuuden ja toimitusvarmuuden. Suomessa Trio valaisimia myyvät mm. Taloon.com, Hobbyhall mutta kattavan jälleenmyyjäluettelon löydät Trio Lighting Scandinavian verkkosivulta ja Facebook -sivulta.

DSC_0522%20%283%29%20rauharentola.jpg

DSC_0529%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0534%20%284%29%20rauharentola.jpg

DSC_0512%20%283%29%20rauharentola.jpg

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Ja lopuksi vielä lamppuna valaisimessa arvon yhteistyössä Trio Lighting Scandinavian kanssa kaksi kappaletta  Calais valaisimia kahteen kotiin, yhden kappaleen siis kumpaiseenkin. Kerro millaisia valaisinhaaveita sinulla on ja saat yhden arvan. Kun vielä edellisen lisäksi käyt tykkäämässä Trio Lighting Scandinavian Facebook sivusta plakkarissa on kaksi arpaa. Edellisten lisäksi oma spesiaali arpa napsahtaa vielä Rauharentolan Facebook sivusta tykänneille. Kerro kommentissasi monellako arvalla 1, 2 vai 3 olet mukana. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.8.2016  klo.23.59.

304800142-medium.jpg

Onnea arvontaan ja valoisia syyspäiviä ja -iltoja <3.

144 kommenttia “ARVONTA & Trio Lighting Nabab

 1. Haaveilen hyvästä &quot;työvalosta&quot;, sellaisesta joka sopisi tuolini viereen ja jonka valossa näkisi pimeinäkin iltoina tehdä tarkkojakin käsitöitä.<br />
  Mukana valitettavasti vain yhdellä arvalla, kun en ole facebookissa.

 2. Mukana kolmella arvalla.<br />
  <br />
  Octo. Valaisinhaave jo ties kuinka pitkältä aikaa. Sitten kun joskus rikastun, niin hankin. ?<br />
  <br />
  Realistisempi valaisinhaave on löytää aivan uudelle seinähyllylle jokin kiva valaisin, mutta ei vielä ole tullut vastaan mitään &quot;pakko saada&quot;-tapausta.

 3. keittiöön uusi valaisin olisi paikallaan , joku ihana joka myös silmänruokaa antaisi , samalla valaisisi kohtuu tehokkaasti 🙂 3 arvalla mukana &hearts;

 4. Nyt kun on remonttia tehty, niin olisi kiva uusia valaisimiakin. Ainakin keittiöön ja olohuoneeseen haluaisin uudet valaisimet.

 5. Eteiseen olen pitkään etsinyt valaisinta. Tämä Trio Calais sopisi siihen loistavasti värinsä ja muotonsa puolesta. Tuo läpinäkyvä pystyosa antaa lisäväriä. Lähes parasta on tuo metallinen kattoa vasten tuleva osa, sillä se on samanlainen kuin kotimme muissakin valaisimissa. <br />
  <br />
  Kolmella arvalla mukana.

 6. Näin syksyn tullen olis tarvetta lisätä valaistusta keittiöön. Varsinkin iltaisin ruokaa tehdessä huomaa että valaistus työtason päällä ei ole laisinkaan riittävä. Peukut pystyssä, kaikilla kolmella arvalla arvonnassa mukana :)<br />
  <br />
  T. Tiina

 7. Yksi arpa minulle. Keittiössä ei ole nyt kattovalaisinta, remontti oli ja huomasimme kattovalaisimen menneen rikki, varjostin halki. Tuo Trio Calais olisi juuri sopiva.

 8. Arvalla mukaan, voittovalaisin sopisi meille aivan mahtavasti, voisin itse hankkia toisen samanlaisen olohuoneeseen.

 9. Mulla lamppuhaaveet vaihtelee aina sisustusintoilujen myötä, mutta vielä koskaan en oo unelmalamppua saanu. Mukaan kolmella arvalla

 10. Yhdellä arvalla mukana. Kotoamme puuttuu useampi kattovalaisin. Työhuoneeseen olen haaveillut Design House Stockholmin Work-lamppua, keittiöön ja olohuoneeseen Louis Poulsenin lamppuja. Osa huoneista on vielä vailla suunnitelmaa.

 11. Meillä on ollut jo parinkymmenen vuoden ajan kodissamme muutama väliaikaisvalaisin, jotka ovat vaan jääneet paikoilleen. Esim. olohuoneen ruokailutilassa ei ole kattovalaisinta vielä lainkaan. <br />
  <br />
  Kolmella arvalla osallistun arvontaan.

 12. Noh, muuton jäljiltä huomattiin ettei meillä valaisimia ole. Vanhassa kodissa suurin osa valaisimista oli katossa kiinteästi. Nyt alkaa illat olla sen verran pimeitä, että tänään oli tehtävä jo täsmä isku erääseen ruotsalaiseen huonekaluliikkeeseen ettei lasten makkareissa tarttee ihan käsi kopelolla mennä, mutta vanhempien makuuhuone on tällä hetkellä pöytälampun varassa ja olkkari on … TV:n valaistus.<br />
  Mutta kolmella arvalla lähdetään tavoittelemaan…

 13. Yhdellä arvalla mukaan kivaan arvontaan 🙂 Valaisinhaaveet elävät sisustushaaveiden mukaan, mutta ikuisuushaaveena on Flosin 265 valaisin!

 14. Voih, tästä tulisi romaani, jos kaikki haaveeni valaisinten suhteen tähän vuodattaisin! 😉 suurin haave on tällä hetkellä olohuoneen kattolampussa, suunnitteilla diy-versio vanhan ikealaisen tilalle. Nämä valaisimet näyttävät kyllä myös erityisen upeilta. 🙂 Kolmella arvalla mukana arvonnassa!

 15. Keittiönpöydän päälle ei meinaa millään löytyä sitä oikeaa valaisinta. <br />
  Kolmella arvalla mukana!

 16. Kolmella arvalla mukaan arvontaan. Haaveena olisi keittiön pöydän päälle uusi lamppu, mutta täydellistä lamppua ei ole vielä löytynyt joten katselu jatkuu..

 17. Yksi design-valaisin, jonka nimeä en näin aamutuimaan saa päähäni mitenkään 😀 Tai siis kaksi niitä haluaisin. Yhdellä mukana 🙂

 18. Keittiön pöydän päälle olisi tarve lampulle, joka valaisee niin, että näkee lukea lehteä. Nyt kolmekupuinen valaisin, joka on kyllä nätti mutta ei valaise tarpeeksi. En ole kiiruhtanut sen vaihtoa, koska muutamme uuteen asuntoon loka-marraskuun vaihteessa ja sinne haluan vain sellaiset valaisimet, joilla näkee lukea aamun lehteä. Mukavaa syksyä!

 19. Keittiö kaipaa ruokapöydän päälle ajatonta ja tyylikästä valaisinta. Pitkään on etitty eikä mikään tunnu sopivan. Tämä näyttäisi olevan kuitenkin sellainen :)<br />
  <br />
  Kahdella arvalla mukana 🙂

 20. Juuri muuttamassa syksyllä uuteen ja modernimpaan asuntoon, joten valaisimia menossa vaihtoon enemmänkin..

 21. Keittiöni tarvitsee syksyn pimeneviin iltoihin sopivan valaisimen. Tällä hetkellä on surkea valo

 22. Valaisinhaaveenani on jokin suuri yksinkertainen valaisin kotimme portaikkoon. Portaat ovat valkoiset ja ympärillä on lasikaiteet. Olen kahdella arvalla mukana! -Kati

 23. Olohuoneeseen olisi kiva saada kattovalaisin. Ongelmana on, ettei valaisinpistoke ole huoneen keskellä, joten roikkuvaa valaisinta ei ole mielekästä laittaa. Etsintä jatkuu. Yksi arpa 🙂

 24. Valaisin ruokapöydän ylle on jäänyt lojumaan &quot;to do&quot; -listalle. Piti hommata sellainen muuton jälkeen ja muutosta on jo yli 2,5 vuotta. Tuo palkintona oleva lamppu olisi kyllä bueno!

 25. Octo on minunkin ikuinen haave.Trio Calais valaisimen laittaisin olohuoneen isolle seinälle tvtason yläpuolelle, olsi just ihana siihen :)<br />
  -Pia-

 26. Yksi valaisinhaaveeni on tehdä jonkinlainen DIY-lamppu. Se olisi coolia! :)<br />
  Yhdellä arvalla mukana mahtavassa arvonnassa.

 27. olen mukana kolmella arvalla. kunnon valaisin olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen, että näkee lukea pimeinä iltoina/ öinä jos ei saa nukuttua.

 28. Haaveilen valaisimista, jotka ovat iättömiä, kauniita ja tarpeeksi valaisevia. Kotimme tarvitsee selvästi valaistussuunnittelua. Tällä hetkellä on liikaa hämäriä paikkoja.<br />
  Olen mukana kahdella arvalla.

 29. Haaveilen uudesta valaisimesta olohuoneeseen: selkeää, simppeliä ja skandinaavista tyyliä olevasta. Osallistun 3lla arvalla.

 30. Meillä on sattumoisin keittiö juuri kokonaan ilman valaisinta kun en ole vielä osannut päättää millainen hankittaisiin. Tuosta voisi lähteä kokeilemaan! Kolme 3 arpaa tuli tykkäiltyä.

 31. Haaveilen klassisesta valkoisesta valaisimesta ruokapöydän yläpuolelle. Tämä sopisi hyvin siihen tarkoitukseen!

 32. Haaveilen hyvällä valoteholla olevasta kauniista ja yksinkertaisesta valaisimesta, sijoittaisin sen keittiöön pöydän päälle. Värivalikoimaa voisi olla muitakin kuin valkoinen ja musta. Kolmella arvalla mukana.

 33. kolmella arvalla mukana, olohuoneeseen kaipaisin uutta valaisinta, jotain selkeää ja yksinkertaista

 34. Meillä on keittiö, ruokailutila ja olohuone yhtä, avointa tilaa. Siellä on jo kaksi samanlaista, isoa kattovalaisintai, mutta lisävalaistusta tarvii, ja paikkakunta olisi valmiina. Tämä passaisi hienosti 1970-luvun talon henkeen.

 35. Tämä olisi ihana valaisin keittiöömme, kun sinne pitäisi saada uusi. Yhdelä mukana, jos vaikka onni suosisi sittenkin.

 36. Työvaloni on yhä sama, jota käytin ala-asteella. Vois olla uusimisen paikka. Yhden arvan verran osallistun.

 37. Kiitos tästä blogista ja arvonnassa! Keittiön pöydän päälle juurikin tuollainen iso valkoinen, on ollut haaveena! Se on upea! Mukana kolmella arvalla, kiitos!

 38. Block -valaisimesta olen jo pidempään haaveillut, mutta en ole vielä saanut hankittua. Lisäksi sellainen kolmijalkainen lattialamppu on myös yhtenä haaveena. Olen tässä arvonnassa mukana kolmella arvalla! 🙂

 39. Takkahuoneeseemme olisi ihana saada uusi valaisin, itseasiassa tämä Trio Calais valaisin voisi käydä hyvin sinne. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. 🙂

 40. Onpas hyvän näköinen valaisin! Meillä olisi pojan huoneeseen uuden valaisimen etsintä käynnissä, ja tämän kelpuuttaisin erittäin mielelläni sinne. Kolmella arvalla mukana 🙂

 41. Kolmella arvalla mukana 🙂 Tyttären huoneeseen pitäisi löytää uusi valaisin, koska nykyinen pinkki valaisin ei häntä enää miellytä. Tämä Trio Calais voisi olla yksi vaihtoehto, eteiseenkin se voisi kyllä käydä hyvin 🙂

 42. Pitkäaikainen valaisinhaaveeni on täydellinen lukuvalaisin. En oikeastaan vielä tiedä olisiko täydellinen lukemiseen soveltuva valaisin seinä- tai pöytävalaisin sängyn vieressä, jalkalamppu nojatuolin vieressä vai olisiko se jotain ihan muuta. Hyvää lukuvalaisinta olen kuitenkin etsinyt jo pidemmän aikaa. Osallistun kolmella arvalla.

 43. Yhdellä arvalla mukana. Kaunis lamppu, keittiö- ja yläkerran aularemontit juuri menossa, jommasta kummasta lamppu löytäisi kodin.

 44. Meillä ollut vastikään muutto uuteen kotiin ja erilaisia valaisimia vielä puuttuu, mm. eteisen valaisin.

 45. Olen mukana 3 arvonnalla. Olen jo pitkään haaveillut uudesta lampusta keittiöön, edellinen kun otti ja päätti hajota ja uutta ei ole tullut vielä hommattua. Haaveilen myös valaisimista, joiden avulla näkee hyvin tehdä pikkutarkkaa työtä, mutta jotka voisivat tarpeen tullen mukautua tunnelmavaloiksi. Semmoinen olisi aika kätevä.

 46. Mukana yhdellä arvalla :). Jos onni potkii, antaisin tämän vanhemmilleni, joilla on tällä hetkellä muuten kauniissa keittiössä karmea loisteputkilamppu! Haaveilen persoonallisista, mielellään vanhoista valaisimista, sillä asumme kauniissa vanhassa murjussa. Valaisimia saisi olla aika paljon ympäri huonetta, mutta on kivaa, jos katossa killuu hyvän, pehmeän valon antava lamppu. Kattokruunut on tietysti lemppareita, mutta kun huonekorkeutta ei ole kamalasti ja asukit pitkähköjä, asettaa yhtälö omat rajoitteensa ;)…

 47. 3 arvalla mukana. Haaveilen makuuhuoneen valaisimesta. Kun on mielikuva valaisimesta niin silloin sen löytäminen on &quot;kiven takana&quot;.

 48. Ehdottomasti kolmella arvalla mukana. Keittiöön pitäisi uusi valaisin hankkia, joten paikka löytyisi, jos onni olisi myöten 🙂 Mukavaa viikonloppua Rauharantolaan 🙂

 49. 1 arpa. Haaveilen kauniista valaisimesta kimppakämppämme yhteiskeittiöön. Se kaipaisi piristystä ja tällainen muotokieli kyllä sopisi sinne hyvin ja muutkin pitäisivät.

 50. Yhdellä arvalla mukana näin äkkiseltään. Onpa sinulla kaunis koti, taidan ottaa inspiraatiota enemmänkin 🙂

 51. Mökille pitäisi uusia keittiön lamppu, joka jäänne jostain 70-luvulta ja ruma kuin mikä, valaisutehokin on vähän niin ja näin. Kamala yksityiskohta muuten uusitussa keittiössä. Tuo Calais-valaisin sopisi mökkimme tunnelmaan kuin nenä päähän.

 52. Kolmella arvalla osallistun.<br />
  Erikoiset ja mageet lamput vetää puoleensa, sellaset joita ei joka kodista löydy. Tietty sen pitää valaista myös mukavasti, et ei vaan koristeeksi. <br />
  Nyt olis kiva saada keittiöön uusi lamppu.

 53. Pikkuremonttia on kodissa tehty ja tämän myötä kaksi huonetta on tällä hetkellä ilman valaisinta, nyt syksyn tullen mieluusti toiseen tuon kotiuttaisin. Kumpa olisi arpaonnea nytten matkassa sitten! Yhdellä arvalla mukana ja peukut pystyssä! 🙂

 54. Mielettömän upea valaisin! Meillä on juuri kodin valaistus menossa uusiksi ja olemmekin lähdössä Habitareen hakemaan vähän ideoita. Kaipaan jotain huomaamattomia valoratkaisuja, sekä katseenkääntäjän keittiöön ja olohuoneeseen. Saa todella paljon muutettua asunnon ilmettä pelkällä valaistuksella. Oi kun ois onni myöten! Tämä valo sopisi mainiosti keittötämme koristamaan. Olen mukana kolmella arvalla.

 55. Olen haaveillut Iittalan Lantern valaisimesta, mutta taisin postauksesta löytää juuri uuden ihastuksen. Todella kaunis tuo Trio Calais 🙂 ja kolmella arvalla mukana!

 56. Keittiön pöydän päälle on ollut uusi valaisin hakusessa jo jonkin aikaa.<br />
  Yhdellä arvalla mukana.

 57. Mukana kolmella arvalla ja pitäisi saada kunnon valaisin olohuoneeseen. Tällä hetkellä tyhjä paikka katossa; ollut jo 6 vuotta !

 58. Mukana kolmella arvalla. Uusi kattovalaisin tarvitaan makuuhuoneeseen Ikean paperivarjostinhirvityksen tilalle!

 59. Keittiö kaipaisi uutta valaisinta ruokapöydän ylle, ja tämä Calais olisi juuri vastaus pohdintaani. Mukana kahdella arvalla ?

 60. Keittiö kaipaisi uutta valaisinta ruokapöydän ylle, ja tämä Calais olisi juuri vastaus pohdintaani. Mukana kahdella arvalla ?

 61. Aivan ihana lamppu, joka sopisi juuri minun uuteen kotiini. Lamppuja juuri etsiskelen muun puuttuvan lisäksi.

 62. Haaveita on monta, muuton jäljiltä ei ole vielä yhtään valaisinta katossa! Keittiön pöydän ylle tarvittaisiin hyvä yleisvalolähde. Siihen kävisi hyvin Calais. Eteiseen jokin plafondi, joka ei olisi ihan tylsintä lautasmallia. Edellisen jätinkin vanhaan asuntoon perinnöksi, mutta uutta mieleistä ei tunnu hevin löytyvän. Makuuhuoneeseenkin haussa malli, jossa voisi suunnata valoa kaapin perukoille. Entinen valaisin asettuu liian alas, joten vaihtoon sekin. Hankintalistalla on siis kolme kappaletta ennen kuin syyspimeät yllättävät! Kolmella arvalla kisaan mukaan.

 63. Yhdellä mukaan. Valaisin haaveita on vaikka kuinka, nykyisissä lampuissa tuntuu olevan nimensä mukaisesti varjostimia jotka eivät ainakaan lisää valoisuutta.

 64. Syksyisin tekee aina mieli miettiä kodin valaistusta. Ostin tänä syksynä olohuoneeseen pitkäikäisen haaveeni; Secton valaisimen. Nyt olisi aika päivittää lastenhuoneiden valaistus. Myös makuuhuone ja keittiö kaipaisivat uutta ilmettä valaistuksen osalta. Kolmella arvalla mukana.

 65. 3:lla arvalla mukana ja akuutein valaisinhaave on ompelunurkkaukseen, pari vuotta olen etsiskellyt kivaa ja toimivaa

 66. Omat valaisinhaaveet liittyvät enemmänkin teknisiin yksityiskohtiin, kuten kaiken valaistuksen vaihtaminen ledeihin ja suoran valaistuksen korvaaminen entistä enemmän epäsuoralla valaistuksella. Osallistun 3:lla arvalla.

 67. Mukaan yhdellä! Tällä hetkellä valaisinasiat ovat kutakuinkin kunnossa mutta ainahan jonkin voi vaihtaa jos voitto osuu kohdalleen.

 68. Muutettiin puolitoista vuotta sitten kaksioon, ja kattovalot uupuvat yhä… Ei vaan ole sattunut budjettia sellaisille lampuille, joista tykkäisin! Nämä näyttävät ihanilta, juuri sellainen pehmeä valo näyttää olevan, mistä itse pidän :)<br />
  <br />
  Kävin tykkäilemässä myös facebookissa, eli kolmella arvalla mukana 🙂

 69. Haluaisin Octo-valaisimen olohuoneeseen, ehkä vielä joskus tai sitten vain jatkan haaveilua.<br />
  Yhdellä arvalla mukana kun en ole FB:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *