Muutos kahdella M:llä

Maali ja matto. Yläkerran aulan mustaan maalipintaan olettikin jo ehkä törmänneet mutta nyt sinne on löytänyt tiensä myös uusi matto. Musta seinä ja kattovalaisimena toimiva roikkavalaisin tarvitsivat seurakseen jotain ei niin ennalta-arvattavaa. Maton valinnan kriteereinä oli oikeastaan vain sen koko ja se ettei se ole turhan paksu, jotta wc:n oven saa auki ilman että se jää kiinni mattoon.

En useinkaan ihastu voimakkaisiin kuoseihin ja kuviointeihin mutta tällä kertaa niin kuitenkin tein. Ja päädyin mattovalinnassani  tähän kuviolliseen puuvillamattoon. Maton väritys on Antrasiitinharmaa – valkoinen mutta lähes mustia nuo tummat kuvioinnit ovat, ja hyvä niin. Tässä painokuvioisessa puuvillamatossa on liukueste pohjassa ja se pitää maton hyvin paikallaan liukkaallakin lattialla.

 

DSC_0503%20%282%29.jpg

 

DSC_0509%20%282%29.jpg

 

DSC_0496%20%282%29.jpg

 

Sopivan leikkisä kuosi ”lasten yläkertaan” tutuissa ja turvallisissa väreissä. Jossain toisaalla tämä kuosi saattaisi olla liian levoton mutta tässä muutoin hyvinkin pelkistetyssä tilassa se saa loistaa kaikessa raikkaudessaan.

Hitti vai huti?

 

 

 

 

4 kommenttia “Muutos kahdella M:llä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *