Muutoksia tyttöjen huoneessa

Meidän kodin ehdoton väripilkku on yläkerrassa sijaitseva tyttöjen ”hattaralinna”, joka on kovin asujiensa näköinen, kuten lastenhuoneen kuuluukin olla. Pienet prinsessat kasvavat kuitenkin hurjaa vauhtia ja niinpä tuli aika jolloin siitä ihanasta pienestä paripulpetistakin piti luopua. Se menikin nopeasti kaupaksi Torissa ja lähes yhtä nopeasti syntyi ajatus uudesta työpöydästä, jota jo eskari-ikään ehtineet stereot kovasti tarvitsevat.

Työpöytää alettiin suunnittelemaan jo olemassaolevan Kallax hyllykön ympärille huomioiden sekä tilan rajallisuus että säilytystilantarve. Hankittiin siis vain toinen samanmoinen ja päälle Linnmon pöytälevy. 200cm pöytälevy istui tuohon kuin nakutettu ja näin molemmilla on tarpeeksi työtilaa ja jäipä reunoille tilaa myös muille tärkeille jutuille kuten nukkekoti ja kynät.

 

DSC_0589%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0547%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0539%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Koska tämän tee se itse pöydän korkeus on hiukan normaalia työpöytää korkeampi niin hiukan korkeampia tuoleja tässä tarvitaan. Vinkkejä korkeista työtuoleista otetaan siis ilolla vastaan. Hetken mietin kahden tuunauskuntoisen Tripp Trappin hankkimista, sillä omistamme luovuimme jo iäisyys sitten. Korkean pöydän etu on kuitenkin se, että myös pöytälevyn alle jäävä tila voidaan hyödyntää leikkitilana. Sinne saa rakennettua vaikkapa mitä loistavimman majan.

 

DSC_0580%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0575%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0592%20%282%29.jpg

 

Pöytämuutoksen yhteydessä myös stereoiden kerrossänky vaihtoi paikkaa ja sen tieltä piti siirtää nämä ihanat Pixistuff pupu seinäkoukut. Ne etsivät vielä uutta paikkaa ja majailevat sen aikaa ihan vaan pöydällä maailmanmenoa katsellen.

 

DSC_0572%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Millasia mietteitä tämä muutos herättää?

 

P.S. Jyskin synttäriarvonta on nyt käynnissä ja minä olen mukana siinä omalla makuuhuoneen stailauksellani. Arvontaan, jossa voit voittaa 500 eur:a sisustusrahaa pääset tästä.

2 kommenttia “Muutoksia tyttöjen huoneessa

  1. Ihana huone! 🙂 Ja tosi kiva tuo pöytäidea. Mites olisi esim. Ikeasta Agam juniorituolit? Ne on kivan näköiset ja voisi olla passeli korkeus.

    1. Kiitos Paula, sainkin vinkin Ikean juniorituoleista ja mallit kurkattuani URBAN tuoli saattaisi olla eniten meidän näköinen. Mutta totta kaikissa Ikean j.tuoleissa tuo istumakorkeus olisi juuri sopiva tuota pöytää ajatellen. Mukavaa viikonloppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *