#Habitare2016 Rauharentolan silmin vol.1

Yhteistyössä: Habitare

 

Joko sulla on täydellinen messupostausähky? Yhden jo toisenkin postauksen lukeneena musta tuntui, että osa messuosastoista oli jo nähty vaikka paikan päälle pääsinkin vasta tänään lauantaina. Mä karistelin unenrippeet silmänurkista heti aamutuimaan ja olin jo messuvalmiudessa heti ovien aukeamisen jälkeen. Kamera valmiina ja silmät avoimina päätin tutustua ja nostaa esille sellaisia asioita, esineitä ja ilmiöitä jotka ovat jääneet sen ison valokeilan ulkopuolelle. Mutta, jotka ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia vaikka et itse messuilla pääsisikään käymään. Sen lisäksi haluan ehdottomasti tuoda esille kotiseutuni kolme kovaa, jotka tuovat upeasti esille keski-uusimaalaista osaamista. Ja niistä nyt aloitankin.

Miiko Design tuskin enää esittelyä kaipaa mutta jos joukossa on vielä niitä, joille Miiko ei ole tuttu niin kerrottakoon, että Miiko Design on  suomalainen yritys, jonka tuotteet on valmistettu luonnonmateriaaleista kuten huovasta, nahasta ja koivuvanerista. Sen lisäksi että ne vaikuttavat kovinkin käytännöllisiltä ne ovat myös yksinkertaisen kauniita. Tuotteiden muotoilu ja materiaalit ovat tehty kestämään aikaa. Miiko-tuoteperheeseen kuuluu mm. tauluja, laukkuja, koruja, tarjottomia ja tyynyjä.

 

DSC_0067%20%282%29.jpg

 

DSC_0063%20%282%29.jpg

 

DSC_0072%20%282%29.jpg

 

Kukkakauppa joka on oikeastaan paljon enemmän kuin kukkakauppa. Kukkataidetta, vihertaidetta vai kuinka sitä kuuluisikaan kutsua? SweetHEMIN taidokkaat naiset loihtivat Signals osastolla kukista koruja. Mikäli tämä lifestyle-kukkakauppa herätti mielenkiintosi, käy ihmeessä kurkkaamassa verkkokauppaan tai itse kivijalkaliikkeeseen Tuusulassa.

 

DSC_0061%20%282%29.jpg

 

DSC_0059%20%282%29.jpg

 

Sanin käsissä tavallinen akustiikkalevy muuntuu taideteokseksi. Käytännöllisyyden lisäksi näitä on kaunis katsella. Rauhoittavat harmaan, valkoisen ja ruskean sävyt sopivat hyvin yksinkertaiseen ja skandinaaviseen kotiin.

 

DSC_0107%20%282%29.jpg

 

Mä nostan nyt jalat hetkeksi kohti kattoa ja jatkan sitten muutamalla mielenkiintoisella Habitare löydöllä.

Jaksattehan vielä sen verran messumeiningeissä?

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *