Humble Brush

Ihanan aurinkoista keskiviikko aamupäivää. Ulkona tuoksuu syksy ja vaikka aamut ovatkin jo melkoisen vilakoita aurinko jaksaa vielä lämmittää ihanasti. Syksyistä fiiliksistä nyt kuitenkin sujuvasti hammasharjoihin. Nimittäin viime viikolla bongasin Prisman hammasharjahyllystä Humble Brusheja, niitä on saattanut olla siellä ennenkin mutta mä huomasin ne vasta nyt. Ja lähtihän sellainen mukaan. Yksinkertaisen kaunis (johtuisikohan vaalean puun ja mustan/valkoisen vankkumattomasta liitosta) ja ympäristöystävällinen Humble Brush hammasharja on myös ihana käytössä. Pehmeät harjakset sopii erittäin hyvin kaltaiselleni herkkäikenisille. Harjauskokemus tällä tuntuu kuin harjaisi hampaitaan spaattelilla jossa on harjat. Mielenyhtymä lääkärin puiseen spaatteliin tulee hammasharjan bambuvarren tuomasta mausta. Tuo bambuvarsi on muuten 100% biohajoavaa. Harjakset on taasen valmistettu nylon-6:sta, kestävästä materiaalista, joka kompostoituu 2-3 vuodessa jättämättä minkäänlaisia toksiineja jälkeensä. Valmistajan mukaan se on ainoa kasvipohjainen materiaali, joka saa harjakset kestämään suositellut kolme kuukautta. Mielenkiintoista eikö totta?

DSC_0173%20%282%29.jpg

Humble Brush –harjoissa myös pakkausmateriaalit ovat loppuun asti mietittyjä. Pakkauksen pahvi on tehty 100 % kierrätysmateriaalista ja hammasharjan läpinäkyvä kääre on biohajoava. Hammasharja, joka tekee hyvää hampaiden lisäksi myös ympäristölle. Arjen estetiikkaa parhaimmillaan sanon minä.
DSC_0174%20%283%29.jpg
DSC_0177%20%283%29.jpg
Näitä hypähtää ostoskärryyn myös muille perheenjäsenille heti seuraavalla kauppareissulla. Ekoteon voi tehdä näin pienestikin, hammasharjaa vaihtamalla.
Näihin mietteisiin, mukavaa päivää <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *