DIY metallinhohtoiset minimaljakot

Tämä viikko käynnistyy ajatuksella miksi tehdä monimutkaisia asioita, kun niitä helppojakin on maailma pullollaan. Mä olen säilönyt askartelukaappini perukoille lyhtykynttilöiden muovisia kippoja ja, kun törmäsin tähän ideaan tiesin heti että niiden aika on tullut. Idea ei ole enää mikään uusi mutta yksinkertaisuudessaan ihan mahtava. Moderni, keraamisen näköinen minimaljakko syntyy  alle minuutissa ja sen tekemiseen vaaditaan vain kaksi materiaalia: muovinen (miksei myös lasinen) kynttilälyhty ja ilmapallo. Kyllä luit ihan oikein, ilmapalloja.

 

DSC_0314%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0290%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0319%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mä löysin Prismasta näitä harmaita metallinhohtoisia ilmapalloja, jotka sopivat tähän projektiin ja meidän sävymaailmaan. Mutta voit toki käyttää mitä tahansa väriä tai tehdä omat maljakkosi vaikkapa sateenkaaren väreissä.

 

DSC_0322%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0327%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0313%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Leikkaa ilmapallon kapeasta osasta pala pois, ja jätä siihen noin 2,5 cm:n kaula. Sitten liu’uta pallo kipon päälle aloittaen pohjasta. Lopuksi voit päättää jätätkö kaulan maljakon ulkopuolelle töröttämään vai käännätkö kaulan maljakon sisään, kuten näissä minun minimaljakoissani. Ja tadaa valmista tuli. Erehdyttävästi keraamiselta näyttävä minimaljakko on valmis.
 

Järjettömän yksinkertaista mutta silti kaunista eikö?

 

Ei niin monimutkaista maanantaita ja ihanaa syyskuun viimeistä viikkoa.

 

2 kommenttia “DIY metallinhohtoiset minimaljakot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *