Etiketit irti

Eräässä Facebook ryhmässä kyseltiin vinkkejä, kuinka irrottaa lasipulloista etiketit mahdollisimman helposti. Mulla on vuosia ollut käytössä helppo ja yksinkertainen keino, jonka päätin nyt jakaa myös täällä blogissa. Tässä siis niksini niille, jotka taistelevat  tiukassa olevien etikettien kanssa.

DSC_0382%20%282%29%20rauharentola.jpg

Tätä varten tarvitset ruokaöljyä, talouspaperia ja tietenkin sen purkin tai pullon, josta etiketin haluat irroittaa. Taita talouspaperi puoliksi ja kaada siihen tasaisesti ruokaöljyä. Kääri talouspaperi etiketin päälle ja anna vaikuttaa. Usein muutama tunti riittää mutta yön yli kääreessä ollut etiketti irtoaa varmasti. Poista kääre ja etiketti ja pyyhi mahdolliset liimajäänteet vielä öljytyllä paperilla ennen pesua.

DSC_0390%20%282%29%20rauharentola.jpg

Tuulista perjantaita.

5 kommenttia “Etiketit irti

  1. Vau! Täytyy ehdottomasti kokeilla 🙂 olen aikaisemmin liottanut purkkeja vain vedessä ja todennäköisesti sinun vaihtoehtosi onkin todella vaivattomampaa 🙂

  2. Hyvä vinkki, kiitos! Itse olen toistaiseksi saanut etiketit irti laittamalla lasipurkin astianpesukoneeseen. 🙂

    1. Miten ne ei mulla irtoa niin koskaan kokonaan, epämääräisiä paloja saattaa lähteä ja liimat jää ainakin.

  3. Kiitti vinkistä &hearts;<br />
    täytyykin heti kokeilla. Itse olen liottanut tuhdissa saippuavedessä tai laittanut tiskikoneeseen ja loput rapsutellut sitten irti….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *