Askartele lumipallokukkia

Jo kauemmin blogiani seuranneet tietävätkin, että mä rakastan askarteluja, jotka voi seuraavassa hetkessä muuttaa joksikin aivan toiseksi miksi ne on alunperin tehty. Aiemmin tänään laitoinkin Facebookin puolelle linkin viime vuonna toteuttamiini lumipalloihin. Ihania mutta meillä jo nähtyjä ja niinpä niistä syntyi tänä vuonna lumipallokukkia.

Tätä varten tarvitset:

lumipalloja

jämäkkää rautalankaa

leikkurit

paperipillejä

sopivan astian/ruukun

hiekkaa
 

Leikkasin jämäkästä rautalangasta reilusti paperipilliä pidemmän palan, jonka käänsin toisesta päästä koukulle ja työnsin lumipallon sisään. Pujotin sitten rautalankaan paperipillin ja kieputin ylimääräisen rautalangan paperipillin päähän vahvistamaan kukanvarren alaosaa. Valmiit lumipallokukat istutin ruukkuun, jossa oli hiekutussepeliä.

 

DSC_0427%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0443%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0448%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0410%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Jokohan kohta päästään tekemään ihan oikeita lumipalloja?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *