Alekoodi Iittala Store

Pohjolan talven ja jään innoittama Ultima Thule on kiistämättä yksi suomalaisen lasimuotoilun ikoneista. Mä päätin kokeilla kuinka kaapista löytyvä Ultima Thule sokerikko toimii kynttilälyhtynä ja uskomattoman kaunis se siinä tarkoituksessa olikin. Elävän pintansa ansiosta kynttilänvalo sokerikossa saa aikaan aivan huikea varjot. Ultima Thule -sarjaa täydentävät muuten ensi vuonna kirkas ja mattakirkas kynttilälyhty, jotka ovat nyt ennakkomyynnissä Iittalan myymälöissä ja verkkokaupassa. Kannattaa ehdottomasti tutustua näihin uutuuksiin, rakastut varmasti.

 

DSC_0358%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0344%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0349%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Uuden ilmeen saanut Iittalan verkkokauppa tarjoaa avajaisetuna -20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista tämän viikonlopun ajan. Avaisedun saat sunnuntaihin 30.10.2016 asti  koodilla WEB20. Klikkaa itsesi tutustumaan uudistuneeseen verkkokauppaan ja talven uutuustuotteisiin osoitteeseen

www.store.iittala.fi.

 

Tuulista lokakuun viimeistä lauantaipäivää.

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *