Se oli Sotka

Sähköpostiini kolahti jokin aika sitten mystinen kutsu. Kutsu uuden, iloisesti yllättävän, kodin sisustusliikkeen avajaisiin. Kutsu vaikutti mielenkintoiselta ja sen verran salaperäiseltä, että päätin ilmoittautua mukaan vaikka en oikeastaan tiennyt yhtään mihin ilmoittauduin. Päivää ennen tilaisuutta sähköpostiin kolahti toinen viesti, jossa paljastettiin että kyseessä on Sotka. Pienoisen pettymyksen jälkeen jäin kuitenkin pohtimaan erästä sähköpostin lausahdusta. ”Olemme olleet osa suomalaista kodinsisustusta jo vuosikymmenten ajan.” On totta, että Sotka ei ole ollut mun sisustushankintojen ostospaikka numero yksi tai edes kaksi mutta iso osa meistä suomalaisista ostaa huonekalunsa ja sisustustuotteensa kuitenkin sieltä ja siitä syystä päätin lähteä katsastamaan mitä uudistuneella Sotkalla on tarjottavana.

Eilen keskiviikkona kilisteltiin siis uuden suomalaisen kodinsisustajan avajaisissa Vantaan Varistossa kauppakeskus Viisarissa. Ja tässä teillekin muutamia makupaloja.

DSC_0001%20rauharentola.jpg

DSC_0025%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0031%20rauharentola.jpg

DSC_0032%20rauharentola.jpg

DSC_0012%20rauharentola%20%282%29.jpg

DSC_0009%20rauharentola.jpg

DSC_0008%20rauharentola.jpg

DSC_0033%20rauharentola.jpg

Muutos vanhaan näkyi uudistuneen logon lisäksi myös koko liikkeen imagossa. Kokonaisvaltaisempi ote sisustamiseen auttaa varmasti epävarmempaa sisustajaa valinnoissa ja eri tuotteiden ja tuoteryhmien yhdistelemisessä. Sisustustuoteiden osalta valikoimasta löytyi muutamia iloisia yllätyksiä, jotka löytävät paikkansa varmasti myös vaativamman kuluttajan kodissa. Ajattomat ja pelkistetyt esineet sulautuvat sujuvasti moneen erilaiseen sisustusmaailmaan ja ovat katseenkestäviä.

DSC_0015%20rauharentola%20%282%29.jpg

DSC_0021%20rauharentola%20%282%29.jpg

DSC_0023%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0014%20rauharentola.jpg

Nähtäväksi jää onnistuuko uudelleenbrändäys ja onko Sotka suomalaisen sisustuksen uusi musta. Käy kurkkaamassa uuden ilmeen saanut verkkokauppa täältä ja mikäli Variston myymälä on yhtään normaalien reittiesi varrella niin suosittelen myös siihen tutustumista, saatat yllättyä.

Ja vielä lisäyksenä tähän koodilla 4JJLU7AM saat ostoksistasi (poislukien Vallilan tuotteet) -30% alennuksen Sotkan uudistuneessa verkkokaupassa.
Koodi on voimassa 30.11.2016 asti.

Shoppailemisiin.

4 kommenttia “Se oli Sotka

  1. Itse eksyin Variston Sotkaan noin viikko sitten. Olin muuten vaan Viisarissa käymässä ja huomasin että olivat jo avanneet liikkeensä alakerrassa. Yllätyin positiivisesti!!! Minusta ilmapiiri oli hienosti uudistunut ja sisustustuotteet hyvin esillä. Käyntini oli tosi pikainen, mutta mielessä on ollut että pitäsi mennä sinne ajan kanssa uudelleen. Hyvä kun muistutit 😉

  2. Ihmettelijä: Aivan totta, ilmapiiri on aivan toinen kuin sinivalkoruudullisten patjojen ja petareiden aikaan :). Mahtavaa työtä on tehty ja nyt ollaan kiinni tässä ajassa ja kuluttajien tämän hetkissä tarpeissa. Iso peukku Sotkalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *