Haaste: Suomi 100 – luonto läsnä

Mä inspiroiduin Kevätmessujen Suomi 100 teemasta siinä määrin, että kannoin eiliseltä metsäretkeltä materiaalia kotiin mielin määrin. Luonnonmateriaalit on aina olleet mulle erityisen tärkeitä inspiraation lähteitä ja päätinkin nyt haastaa mukaan kaikki käsillätekijät  Suomi 100 – luonto läsnä haasteeseen. Toteuta diy, askartelu, käsityö tai mikä vaan hyödyntäen suomen luonnosta löytyvää materiaalia. Jaa ideasi sosiaalisessa mediassa tai blogissasi  hashtagillä #suomi100luontoläsnä. Tehdään yhdessä luonnosta löytyvät lukemattomat materiaalit ja niiden käyttötarkoitukset näkyväksi ja nautitaan kättemme työn tuloksista yhdessä.

 

DSC_0024%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Luonto on sielunmaisemamme, mielipaikkamme, onnellisuuden ja inspiraation lähteemme. Annetaan sen juhlavuoden kunniaksi näkyä myös käsillätekemisessä. Lähdetkö sinä mukaan?

 

DSC_0047%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0053%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0030%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Kuivattelin maasta märkänä keräämäni koivun kaarnapalat. Harjasin suurimmat roskat pois kaarnasta ja käsittelin pinnan mattapintaisella askartelulakalla molemmin puolin. Tein reiän rei’ittimellä ja laitoin siihen korurenkaan. Johon sitten pujotin sopivan mittaisen korunauhan. Viimeistelin kaulakorun vielä turvalukolla.

 

DSC_0028%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0025%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0023%20%282%29%20rauharentola%20suom

 

Muista kuitenkin tarkistaa ennen materiaalin keräämistä kuuluuko kyseisen materiaalin kerääminen jokamiehenoikeuksiin.

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Haaste: Suomi 100 – luonto läsnä

  1. Ihan mielettömän ihana haaste. Laitan ehdottomasti korvan taakse. Pääsiäisenä saattaa yksi, jos toinenkin tovi vierähtää metsässä… <br />
    <br />
    Ja ihanaa, kun muistit muistuttaa jokamiehenoikeuksista. Tarkkaan katsottuna tuntemattomasta metsästä kun ei saa kerätä kuin maahan pudonneita risuja/puun palasia ja käpyjä. Mutta niilläkin pääsee jo pitkälle, ja omasta mökkimetsästä löytää lisää :).

    1. Kiitos Rouva Sana &hearts;. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä saat aikaiseksi. Noita jokamiehenoikeuksia on hyvä aina välillä kerrata, mutta onneksi maahan pudonneilla materiaaleilla pääsee jo pitkälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *