Pääsiäisruoho & kirpparilöytö

Apua ja kääks. Näin unta viime viikolla, että pääsiäisruohomme ei tänä(kään) vuonna kasva ja unessa jo ostin Kevätmessuilta valmiin ruohon pelastamaan tilanteen. Äläkä yhtään naura, sillä vaikka se hupaisalta kuulostaakin oli messuilla oikeasti myynnissä pääsiäisruohoa. Alumiinivuokaan istutetulla rairuoholla oli hintaa 7 euroa. Melkoisen kallista sanon minä. Mutta onneksi mun ei tarvinnut turvautua jo istutettuun ruohoon vaan saamme nauttia omin käsin kylvetystä ruohosta tänä pääsiäisenä.

 

DSC_0081%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Vaipparuohot ja muut villitykset jo testanneena päätin tänä vuonna kylvää siemenet ihan peruskukkamultaan. Ensimmäistä kertaa päädyin sekoittamaan pussillisen ohransiemeniä kahteen pussiin rairuohonsiemeniä, tuuhean ja ihanan vihreän ruohomaton toivossa tietenkin. Ja vaikka aiemmin askartelinkin vadit pääsiäisruoholle niin loppujen lopuksi ruoho kylvettiin tähän kirpparikuriirini löytämään ihanaan puiseen kulhoon. Multakerroksen ja kulhon väliin sujautin kelmua, sillä pääsiäisen jälkeen mulla on tälle melkoisen painavalle ihanuudelle ihan muu käyttötarkoitus mielessä.

 

DSC_0078%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0076%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0082%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Joko teillä vihertää?

2 kommenttia “Pääsiäisruoho & kirpparilöytö

    1. No niinpä ?. Se ei ole hullu joka pyytää vaan kuka maksaa. Mä jätin kyllä ostamatta ja onneksi sillä oma on paljon kauniimpi. Ihanaa pääsiäisen aikaa ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *