Aldan paluu

Kun muualla fiilistellään vielä selkeästi aikaisempien vuosikymmenten aarteilla, mä käyn rohkeasti ”kauhean” 80-luvun kimppuun. Kuka muistaa vielä puunväriset neliönmalliset Alda ritilävalaisimet? Mun lapsuudenkodin eteisessä oli sellaiset ja ehkä myös sun. Jokin tuossa 80-luvun kammotuksessa kuitenkin kiehtoo mua ja olenkin kuumeisesti etsinyt sellaisia. Ja onnekseni äitini oli bongannut yhden paikallisesta roskalava -ryhmästä Facebookissa. Ja uskotteko ottajia tälle ei ollutkaan kertynyt jonoksi asti vaan kuvan alla käytiin vilkasta keskustelua siitä, kuinka kamalia nämä oman aikansa hitit nykysilmällä katsottuna ovat. No mä en osallistunut siihen keskusteluun, vaan päätin pelastaa tämän yhden yksilön varmalta roskistuomiolta ja antaa sille ainakin vielä yhden mahdollisuuden.

 

DSC_0449%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0425%20%282%29%20rauharentola%20text

 

Hetken hiomista ja muutamaa pensselin vetoa myöhemmin ei niin upeana valaisimena kaupattu Aldo näyttää tältä.

 

DSC_0440%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0437%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0443%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Polttimon metallinen kiinnityslevy on ajan saatossa hiukan kellastunut ja sen fiksailu hoitunee pienellä määrällä valkoista suhumaalia, jonka jälkeen valaisin onkin valmis kattoon kiinnitettäväksi. Mutta jotta tämäkään projekti ei olisi liian helppo on tässäkin asiassa kuitenkin yksi mutta. Me nimittäin tarvitsimme ehdottomasti myös toisen samanmoisen. Ja sitä nyt metsästetäänkin kiivaasti. Mikäli sinulla on vinkki mistä puuttuvan palasen voisin löytää niin älä mieti vaan kerro se.

 

Tämän projektin tiimellyksessä nimesin valaisimen uudelleen ja nyt se kantaa nimeä Puzzle. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja mä en vaan voi lopettaa tätä nimien antamista.

 

Mukavaa keskiviikko iltapäivää.

 

 

 

 

5 kommenttia “Aldan paluu

  1. Nuo kammotukset löytyi meidänkin eteisestä,mutta hei,tuo on hieno!!Meillä lampuissa oli kyllä myös jonkinsorttiset metalliritilät.

    1. Kiitos ?. Olen törmännyt myös sellaiseen versioon, jossa tuo ritiläosa kultapäällysteistä muovia (sellaiset meillä taisi olla kotonakin). Tässä versiossa ritilä on puuta ja siksi sen maalaaminen onnistui varsin kätevästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *