Keski-Uudenmaan blogit esittäytyy

Meidän keskiuusmaalaisten sisällöntuottajien (bloggaajien, tubettajien, snäppääjien, instagrammaajien) oma sisältöyhteisö Keski-Uudenmaan blogit eli kavereiden kesken Kublo esittäytyy toukokuussa ensimmäistä kertaa livenä keskiuusmaalaisille ja miksei myös muillekin lukijoilleen ja seuraajilleen Järvenpää-päivässä ensi viikon lauantaina 13.5. klo. 10-14 kävelykatu Jannella.

Tule ihmeessä ottamaan selvää, keitä blogien takaa löytyy, mitä ja mistä aiheista me kirjoitamme ja mitä kaikkea muuta Kublolla on tarjottavanaan.

Järvenpää-päivän Kublo teemaksi valikoitui lapset ja lapsiperheet. Tarjolla on lapsille ja lapsenmielisille ilmainen kasvomaalaus. Jaossa on myös lennokkeja. Sen lisäksi voit kuvauttaa itsesi ja ystäväsi selfieen Kublon hauskoin rekvisiitoin.

 

DSC_0454%20rauharentola.jpg

Järvenpää-päivänä kublolaisista paikalla ovat minun lisäkseni:

PauMau- Pornainen: http://www.paumau.fi/
Kolmas luonto – Tuusula: http://kolmasluonto.blogspot.fi/
Mutsi on MäSä – Tuusula: http://masamutsi.blogspot.fi/
47 palasta – Kerava: http://47palasta.blogspot.fi/
Have an Ice Day – Hyvinkää: http://mankka1717.blogspot.fi/
Muinainen – Tuusula: http://muinainen.fi/
Rouva Sana – Järvenpää: http://www.rouvasana.fi/

Tule ihmeessä moikkaamaan niin jutustellaan lisää. Ja tottakai toivotaan, että aurinko paistaa täydeltä taivaalta.

 

DSC_0461%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mikä ihmeen Kublo:

Keski-Uudenmaan blogit eli KUBLO on tammikuussa 2017 perustettu keskiuusmaalaisten sisällöntuottajien oma yhteisö. KUBLO syntyi rakkaudesta sanoihin, kuviin, videoihin ja tarinoiden kertomiseen.

KUBLO kokoaa yhteen keskisellä Uudellamaalla asuvat ja vaikuttavat sisällöntuottajat. Se toimii kahdeksan kunnan alueella. Mukana on Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Mäntsälässä ja Pornaisissa asuvia bloggaajia ja tubettajia.

KUBLOn jäsenten sisältöjä seuraa ja lukee reilusti yli 100 000 henkeä paitsi sen omalla toimialueellaan myös ympäri Suomen.

Lue Kublosta lisää: www.kublo.net. 
Ja kurkkaa myös Kublon Facebook, josta voit kätevästi poimia uusimmat ja herkullisimmat postaukset.

2 kommenttia “Keski-Uudenmaan blogit esittäytyy

  1. Nyt toivotaan vain kaunista ilmaa ja iloista mieltä, sillä päivän aikana on Kublon lisäksi esillä tukuttain toinen toistaan mielenkiintoisempia tahoja. Lämmin suositus! Kaikki ainakin Keski-Uudellamaalla asuvat kipin kapin ensi lauantaina Järvenpäähän :).

    1. Sääennuste ei ainakaan nyt lupaa sadetta mutta ei myöskään kovin lämmintä. Toivotaan silti runsasta osaanottoa. Pian nähdään ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *