Metallilankakorit itse tehden

Metallilankakorit syntyy helposti myyrä- tai eläinverkosta. Verkon lisäksi tarvitset vain sivuleikkurit ja pihdit. Mikäli haluat maalata korin tarvitset vielä haluamasi väristä spraymaalia.

Itse askartelin terassin reunasta poistetusta myyräverkosta korin keittiöön. Päädyin maalaamaan sen kuparinvärisellä spraymaalilla. Jättääkö sen sen väriseksi ja lisätä hiukan lisää kuparia keittiöön vai maalatako se vielä kertaalleen ja jos niin millä värillä? Mikäli kori tuon väriseksi jää se vaatii ehdottomasti seurakseen jotain samansävyistä yksityiskohtaa. Ehkäpä suhauttelen vielä talouspaperitelineen samalla värillä.

Pienireikäinen verkko mahdollistaa korien monet eri käyttötarkoitukset. Tämä kori toimii tiskivälinekorina keittiössä mutta isommalle korille löytyisi käyttöä muualtakin. Kevyt metallilankakori on kuitenkin melko vahvaa tekoa ja halutessaan sitä voi vielä vahventaa kääntämällä korin yläreunoja hiukan tai asettaa korin pohjalle vaikkapa vanerisen pohjalevyn.

Kerro ihmeessä, mikäli haluat kuvalliset ohjeet korien valmistukseen, niin väkerrän toki sellaiset.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja aurinkoa päivääsi!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

4 kommenttia “Metallilankakorit itse tehden

    1. Hienoa?. Itse tehden saa juuri oikeankokoisia ja persoonallisia metallilankakoreja. Mäkin taidan tehdä vielä muutaman lisää.

  1. Onpas todella hauskan näköiset nuo telineet ja vielä noin helppo tehdä. Mieheni toimii hitsaajana, joten häneltä jää aina yli tuollaista verkkoa ja muuta, niin noinhan saisi jämäpalat hyvään tarkoitukseen. Olenkin juuri miettinyt, että pitäisi ostaa shampoolle ja muille tuollainen kori. Kiitos hyvästä vinkistä, pitääpä ottaa tässä heti toteutukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *