Silverjungle AW2017 sneak and peek

Mun tämän kesän ehdoton paljon pidetty luottovaate on ollut Silverjunglen slim fit mekko. Se on toiminut hyvin leggareiden kanssa ja ilman, yksistään tai niinikään Silverjunglen trikoobomberin kanssa.  Ja on itse asiassa päällä juuri nytkin. Kohta on kuitenkin aika vaihtaa vaatetusta vähän syksyisempään. Siitä syystä huomenna keskiviikkona klo.12.00 julkaistava Silverjungle AW2017 mallisto ilmestyykin kreivin aikaan. Sain vielä hetkeä ennen h-hetkeä muutaman sneak and peek kuvan tulevasta mallistosta teidän kanssanne jaettavaksi.

Uusi mallisto tulee olemaan hiukan totuttua suppeampi mutta uutuuksia on luvassa aikaisempaa useammin tällä kaudella. Huomenna julkaistava malliston Drop 1 pitää sisällään klassikoita ja suosikkituotteita, aina ajatonta mustaa mutta myös herkullisia värejä ja printtejä. Ensimmäisessä dropissa on keskitytty enemmän aikuisiin ja lastenvaatteita on luvassa sitten enemmän tulevissa dropeissa.

Millaisia fiiliksiä nämä sneak and peek kuvat sinussa herättää ja mitä toivoisit löytäväsi uudesta Silverjungle mallistosta?

 

Kuvat: Silverjungle

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *