Askartele hauskat lennokit

Lennokit lentämään! Meillä on tänä syksynä aikaisempaa vähemmän yhteisiä arkivapaapäiviä minimiehen kanssa. Siksi olenkin päättänyt keksiä niille harvoille yhteisille vapaapäiville jotain erityistä ja mukavaa puuhaa. Ensimmäistä vapaapäivää varten löysin hauskan ja yksinkertaisen lennokkiaskartelun. Josta varmasti riittää kivaa yllin kyllin. Nämä hauskat lennokit syntyy isommalta askartelijalta ihan yksinäänkin mutta yhdessä aikuisen kanssa ne onnistuu myös pienemmältäkin askartelijalta.

Lennokkeja varten tarvitset:

kartonkia

paperipillejä

teippiä

sakset

kynän

viivottimen

Leikkaa kartongista kaksi suikaletta, joiden mitat ovat n. 2,5cm x 12,5cm ja 2,5cm x 25 cm.  Teippaa suikaleiden päät yhteen niin, että saat molemmista suikaleista rinkulat. Yhden pienen ja yhden ison. Teippaa sitten rinkulat paperipillin molempiin päihin, jonka jälkeen lennokkisi on valmis neitsytmatkalleen.

Tämä askartelu sopii oivasti mm. pikkupoikien synttärijuhlien ohjelmanumeroksi. Ensin askarrellaan yhdessä lennokit ja sitten pidetään hurjat lentokisat. Tilaa kilpailua varten on kuitenkin hyvä varata reilusti, sillä nämä lennokit lentää melkoista vauhtia.

Askartelemisiin!

 

Alkuperäinen ohje löytyi täältä.


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *