Silverjungle sovituskuvia ja poseerauksia

Yhteistyössä: Silverjungle

Seuraavaksi seuraa Silverjungle sovituskuvia ja poseerauksia, joista jälkimmäiset tekivät tästäkin kuvaussessiosta taas varsin mielenkiintoisen. Meillä kaikki lapset ovat tottuneita ”malleja” ja valitsevatkin usein itse ilmeensä ja asentonsa, kuten tälläkin kertaa. Viikonlopun synkkä sää toi oman haasteensa kuvaamiseen, joten unohtakaa nyt suosiolla kuvien tekninen laatu ja keskittykää fiilikseen, sillä sitä näissä kuvissa on yllin kyllin. Postauksen lopusta löytyy vielä kiva ylläri eli selaa ihmeessä ihan pohjalle asti.

Minimiehellä on päällään musta/turkoosi pitkähihainen Est. 02-paita koossa 122/128. Hihat ovat himpunverran pitkät mutta muutoin tämä koko istuu minimiehelle hyvin.  Raikkaat turkoosit aplikaatiot toimivat hyvin mustan pohjavärin kanssa.

Tyttöjen päällä on ihanat Flamingo trikootunikat, joita löytyy Silverjunglen valikoimasta niin mustana kuin pinkkinäkin. Pienin saatava tunika on kooltaan 86/92 ja suurin lastenkoko on 146/152.  Stereoiden päällä olevat tunikat on kooltaan 134/140. Tämän kauniin taskullisen ja pussihelmaisen trikootunikan materiaali on 90 % puuvillaa, 10% elastaania. Tunikat on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Portugalissa.

Myös naisten mallistosta löytyy kaksi kaunista pussihelmaista taskullista tunikaa, kokomustana ja mustavalkoisella Flamingo kuosilla.  Neiti F:n päällä on tunika koossa XS.

Nyt on sinun vuorosi kertoa, mikä on sinun tämän kauden Silverjungle suosikkisi? Kommentoimalla 30.11.2017 klo. 23.59 mennessä osallistut 20 eur:n Silverjungle lahjakortin arvontaan. Koko valikoiman löydät osoitteesta

http://kauppa.silverjungle.fi/.

Muistathan, että Silverjungle tuotteita voit tilata joko kotimyyjän tai verkkokaupan kautta.

 

Kuvien korut: HaniBÖÖ.

27 kommenttia “Silverjungle sovituskuvia ja poseerauksia

  1. Heleppo homma – rakastuin jo kauden alussa totaalisesti mustavalkokuviolliseen trikootakkiin. Niin ihana ❣️

  2. Hei, ihania poseeraajia! Toi flamingo näyttää aika hauskalta kuosilta samoin kuin mustavalkokuviollinen neuletakki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *