Second hand löytöjä

Sisustajan kirpputorihankinnat

Etsivä löytää ja vaikka ei etsisikään kirpputoreilta voi tehdä ihan mahtavia second hand löytöjä. Me teimme viime viikolla tyttöjen kanssa täsmäiskun paikalliselle itsepalvelukirppikselle ja tarttuipa mukaan pitkästä aikaa myös jotain sisustusjuttujakin.

Rouheaa rottinkia

Ihana vanha mutta niin pölyinen rottinkinen kannellinen kori huusi nimeäni ja pyörittelinkin sitä muutamaan otteeseen mutta päätin jättää sen kuitenkin hyllylle huutelemaan. En kuitenkaan saanut sitä mielestäni niinpä äitini otti sen maanantaina mukaansa oman kirppiskierroksensa päätteeksi. Tämä kori on oletettavasti 60-luvun lopusta 70-luvun alusta enkä oikeastaan tiedä maksoinko siitä ylihintaa mutta kaunis se kuitenkin on.

Värillistä vanhaa lasia

Toinen sisustusjuttu, joka tarttui mukaan oli vanha litteä ruskea lasipullo. Muutama muukin lasipullo olisi siellä ollut tarjolla mutta tällä kertaa tämä yksi riitti tuomaan olohuoneeseen ripauksen lisää  kaivattua ruskeutta. Hintaa pullolla oli himpun verran yli euron.

Millaisia second hand löytöjä sinä olet viime aikoina tehnyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *