Joulun toivelahjat pakettiin

Kaupallinen yhteistyö: Ellos (postaus sisältää mainoslinkkejä)

Tämän joulun toivelahjat pakettiin ja pukinkontiin, siinä tämän viikon agenda. Olen jo monena jouluna hankkinut suurimman osan lahjoista verkkokaupoista, sillä kaupoissa kiertäminen ei ole oikein mun juttu. Tänä vuonna löytyi pukinkonttiin lahjoja mm. Ellokselta. Ellos on nimittäin tässä vuosien mittaan laajentanut hurjasti valikoimaansa ja sieltä löysinkin muutaman meidän lasten toivelahjan. Legoja minimiehelle ja L.O.L nukkeja stereoillle.

Paketoi paperipussiin

Paketointiin löytyi ihan mahtavia kauniin yksinkertaisia paperipusseja, joihin voin kauniisti yhdistää nuo aikaisemmin hankkimani tyylikkäät LuKLabel paketointikortit., Paktointikortit on muuten valmistettu paksusta kauniin kiiltäväpintaisesta pahvista. 19 x 24,5 x 7 cm kokoiset paperipussit myydään 10 kpl:een paketeissa ja niihin sujahtaa helposti niin pehmeät kuin kovatkin jouluyllätykset.

Cyber Monday

Vinkiksi kaikille innokkaille verkkoshoppailijoille ja alehaukoille, Elloksella on tänään maanantaina käynnissä CYBER MONDAY kampanja ja tämän kampanjan lelutarjoukset löydät täältä. Lelujen lisäksi myös elektroniikkaa löytyy alehintaan vielä tänään Black Weekin päätteeksi täältä.  Ei siis hätää, jos missasit Black Fridayn, sillä onneksi meillä on Cyber Monday.

Joko sinä olet tutustunut Black Fridayn pikkusiskon Cyber Mondayn mukanaan tuomiin verkkokauppojen tarjouksiin ja tehnyt edullisia hankintoja pukinkonttiin?

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *