HaniBÖÖ.

Silverjungle sovituskuvapostauksessa esiintyneet korut innoittivat muutamia teistä kyselemään aiheesta lisää, mitä ihmeitä ovat HaniBÖÖ. korut? Hienoa, että korut herättivät ajatuksia.

HaniBÖÖ. korut on uniikkeja ja yksinkertaisia käsintehtyjä koruja, isoille ja pienille naisille. Niitä syntyy mun työpisteessä aina silloin tällöin, kun inspiraatio koruaskarteluun iskee. Tällä hetkellä olen tehnyt muutamia malleja lähinnä joulumyyjäisiä varten. Mutta jos mielesi HaniBÖÖ. korua tekevi, tai haluaisit arpoa sellaisen vaikkapa omassa blogissasi niin ole vain rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää.

Arvonta-vinkki

Mä olen erittäin huono mainostamaan itseäni, mutta HaniBÖÖ.n Facebook-sivulla on vielä muutaman päivän ajan käynnissä koruarvonta, joten koukkaapa Facebookin kautta ja osallistu arvontaan.

Yksinkertainen koru yksinkertaisista materiaaleista

Näiden uusien korumallien materiaaleina on käytetty käsittelemättömiä puuhelmiä ja ihanan pehmeää kierrätystrikoota. Aikuisten korun viimeistelee kaunis pieni metallilaatta (mikäli korua käytetään imetyskoruna, tämä suositellaan poistamaan). Lasten korussa tätä metallilaattaa ei myöskään turvallisuussyistä ole.

Siinä siis HaniBÖÖ. tarina lyhykäisyydessään. Kyselkää ihmeessä lisää, jos en vieläkään avannut asiaa riittävästi.

Kuullaan taas.

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *