DIY kukkapöytä

Jakkarasta pieneksi kukkapöydäksi

Diy kukkapöytä syntyy puisesta markettijakkarasta helposti jalkoja lyhentämällä ja maalaamalla. Kaikki onnistuu varmasti, sinäkin.

Jo pitkän elämän nähneestä vanhasta kierrätyslöytö koivujakkarasta syntyi pieni ja sievä kukkapöytä, joka toimii myös vaikkapa kahvikupposen laskupaikkana lattialla istuessa. Tarvittiin vain saha ja vähän maalia. Tämän pöydän sävyinä on Nordic Chic kalkkimaalin ihana utuinen roosa Baby Rose ja kaunis greigen sävy Muscot Nut.

 

Mittaa haluamasi mittaiset jalat ja sahaa poikki sopivasta kohdasta. Hio sahauspinta siistiksi. Irrota jalat ja maalaa ne sekä istuinlevy haluamallasi sävyllä. Leiki väreillä tai tee hiukan hillitympi utuisia murrettuja sävyjä käyttämällä.

Yksin tai sarjana

Käytä useampaa jakkaraa ja sahaa jokaisen jalat hiukan eri mittaiseksi ja asettele hiukan lomittain niin saat kauniin  sarjapöydän esimerkiksi lattiaan asti ulottuvan ikkunan eteen.

P.S. Jos mielessäsi on aihe tai aihepiiri, johon tahtoisit minun pureutuvan niin kerro ihmeessä. Lukijoiden toiveesta syntyneiden postausten tekeminen on sitä bloggaamisen parasta antia.

 

Mä laitan nyt villasukat jalkaan ja puen päälle saappaat ja sadetakin. Lenkki syksyisessä sadesäässä tänäänkin.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *