Pingviini yövalo lastenhuoneeseen

Tee itse suloinen pingviini yövalo lastenhuoneeseen, arkartele yksi tai vaikkapa koko perhe. Pingiivini yövalon valmistukseen tarvitaan vain vähän materiaaleja, eikä yhden hinnaksikaan tule paljon euroa enempää.

Toive: edullinen ja himmeä

Viime viikolla pyysin teitä kertomaan postaustoiveitanne ja sainkin sen tiimoilta hellyttävän sähköpostin. Nuori äiti kaipasi ideaa mahdollisesti itse toteuttavasta edullisesta yövalosta pienen tuhisijan sängynviereen. Ei liikaa valoa vaan vain hiukan tunnelmaa, sillä hyvä yövalo tuo turvaa, mutta on tarpeeksi himmeä, jotta pieni tuhisija ei virkisty.

Ryhdytään askartelemaan

Pingiviini yövalon valmistukseen tarvitset led-tuikun/ tuikkuja, askartelumaaleja, palan kangasta, kantti- tai tms. nauhaa ja liimaa.

Hahmottele pingviinin naama led-tuikkuun lyijykynällä ja maalaa askartelumaalilla kapealla ja jämäkähköllä pensselillä. Mikäli rajaukset ei ihan onnistu niin ei hätää, voit maalin kuivuttua tasata rajoja hammastikulla kevyesti raaputtaen. Tee kankaasta sopivan mittainen putkilo ja liimaa reuna kiinni kuuma- tai pikaliimalla. Asettele unimyssy pingviinin päähän ja solmi myssyn pää nauhalla. Voit halutessasi kiinnittää myssyn molemmilta sivuilta tuikkuun. Ripusta roikkumaan tai kiinnitä kaksipuoleisella teipillä.

Tämä kaveri on helppo sujauttaa laukkuun ja ottaa mukaan matkoille eikä pimeää tarvitse pelätä reissussakaan.

Ihanaa alkanutta viikkoa,
jokohan se talvi tulee tällä viikolla tänne eteläänkin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *