Alle 50 eur:n löytöjä FDS syysalesta

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kaikenlaiset syysalet ovat mitä parhaimpia paikkoja tehdä hankintoja pukinkonttiin hiukan normaajeja hintoja edullisemmin. Finnish Design Shopissa on juuri nyt käynnissä syysale vielä ennen joulusesongin alkua ja minä kävin poimimassa teille vinkkejä alle 50 eur:n löydöistä, pukinkonttiin laitettavaksi tai vaan ihan itsellesi arkea sulostuttamaan, unohtamatta tietenkään kohta juhlittavia isejä.

Finnish Design Shopin designin syysalen valikoimaan kuuluu niin huonekaluja, kodintekstiilejä, valaisimia, kattaustuotteita kuin sisustusesineitäkin. Alennukset ovat jopa 40 %, mutta kannattaa muistaa tuotteita on saatavilla vain rajoitettu erä – ostoksille kannattaa siis kiirehtiä.

Design House Stockholm Grow minikasvihuone S / Normann Copenhagen Lumberjackynttilänjalka / Eva Solo Yrttiruukku/ Vitra O-Tidy säilytin  / N.U.D. Collection Nud Extend jatkojohto

Leikkuulautoja, nahkaisia seinälenkkejä ja pieniä hyllyjä ja paljon muuta osa jopa huomattavasti alle 50 eur:n. Designlahja on aina hyvä lahja ja kuten huomaat ei välttämättä ollenkaan kovin kallis. Joko sinä olet käynyt tutkailemassa Design Shopin aletarjonnan?

Jos et, koko Finnish Design Shopin syysalen valikoiman löytdät osoitteesta

www.finnishdesignshop.fi.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *