Onnion store

Kierrättäen ja tuunaten

Onni on itsetehty, kuinkas muutenkaan. Onnion Store kierrättää, tuunaa ja tekee itse. Onnion Storessa valmistetaan omana tuotantona pientuotteita – muun muassa koruja, heijastimia ja muita kodin pienesineitä – pääosin kierrätyksestä saatavin materiaalein. Onnion Tuusulassa ja lämpimästi tervetullut.

Vanhan talon tunnelma

Kivijalkaliikkeen suojeltu vanha rakennus on nähnyt ja kokenut paljon. Se on nähnyt uudenlaisen Hyrylän rakentuvan ympärilleen, se on nähnyt ympäröivien rakennusten purkamisen ja uusien rakentumisen. Se on ollut vahva ja seissyt paikallaan jo ihmiselämän verran.  Mä muistan siinä olleen kirja-antikvariaatin ja Sunnuntai puodin. Nyt puoti ja yläkerran viehättävä Suomen kaunein koti kisassakin nähty koti on saanut uudet asukkaat, jotka talon henkeä kunnioittaen ovat avanneet viehättävän  lifestylemyymälän alakerran liiketilaan. Yläkertaan rakentuu puolestaan pariskunnan oma pesä.

Onnion Store on kaikkea sitä mitä itse olisin tehnyt, jos rohkeutta omien visioiden toteuttamiseen olisi riittänyt. Onnion Store on uudenlainen, kaunis ja kutsuvan rauhallinen, itse tekevä ja kierrättävä liike.  Onnion Storeen voit piipahtaa ostoksille tai vaikkapa nauttimaan kupillisesta kahvia ja pienestä rupatteluhetkestä.

Onni on myös mahdollisuus, jos sinulla jokin ainutlaatuinen, erikoinen, hauska tai muuten vain mielenkiintoinen tai käyttökelpoinen tuote, jolle etsit jälleenmyyjää. Se  jälleenmyyjä saattaa hyvinkin olla Onnion Store, ole vain rohkeasti yhteydessä ja esittele ideasi.

Näin löydät Onnion Storen

Onnion Store löytyy osoitteesta Kauppatie 4, Tuusula. Ja se on auki seuraavasti:

ma-ti suljettu

ke-pe 11-19

la-su 10-15

 

2 kommenttia “Onnion store

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *