Askartele joulun monikäyttöisin tähti

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Askartele joulun monikäyttöisin tähti puupyykkipojista. Tästä tähdestä on moneksi, se toimii mm. pannunalusena, koristeena ikkunassa ja kauniin luonnollisen yksinkertaisena latvatähtenä joulukuusessa.

Tähteä varten tarvitset:

Pura puupyykkipojat atomeiksi ja limaa puiset osat yhteen kuvan osoittamalla tavalla. Kokoa liimaamasi palat tähdenmuotoon liimaamalla osat yhteen. Helpoin tapa tehdä tämä, on tehdä ensin risti neljästä pyykkipoikaparista parista ja lisätä sitten loput neljä paria väleihin. Halutessasi voit maalata tai käsitellä pinnan muutoin.  Kiinitä tarvittaessa ripustusnaru tai rautalanka kuuseen kiinnittämistä varten.

Puupyykkipojista syntyy myös kauniita ruukkuja joulukukille tai perinteisemmän näköisiä pannunalusia.

 

Mukavaa viikonalkua ja tsemppiä viimeisiin joulurutistuksiin.

2 kommenttia “Askartele joulun monikäyttöisin tähti

    1. Ihan parasta Eevi. Mahtavaa, että innostuitte kokeilemaan. Ja instasta näinkin, että hyvältä näytti. Oikein hyvää joulua myös teille ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *