Mitä kivaa aiot tehdä joululomalla?

Yhteistyössä: Messukeskus

 

Mitä kivaa aiot tehdä joululomalla? Jos suunnitelmat on vielä auki niin eipä hätää, mä vinkkaan yhdestä mukavasta vaihtoehdosta, johon me pääsimme eilen tutustumaan ennakkoon. Messukeskuksen Suomen suurin sisähuvipuisto on nimittäin täällä taas. Tekemistä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää vauvasta vaariin aina tapaninpäivästä loppiaiseen.

Sisähuvipuisto jakaantuu neljään alueeseen

 

Hiki pintaan Sporttialueella

Miten olisi erä Benjijuoksua tai kuperkeikat kuplapallolla? Uskaliaimmat voivat hypähtää rodeohärän selkään tai kokeilla hypähdellä sumopainiasussa painikehässä.

Pelialue

Kenen sormet ovatkaan vikkelimmät? Pelialueelta löytyy mm. klassikko nopeustesti ja jättidarts.

Pomppulinnataivas

Pomppulinnataivaassa voit pomppia mielin määrin, laskea liukumäkiä ja jammailla discopomppulinassa hyvän biitin tahtiin.

Taaperoalue

Taaperoitakaan ei ole unohdettu. Taaperoalueelta löytyy mm. ihanan kiltit ponit ja mittarimato seikkailurata.

Keppihevosharrastajille on oma kepparirata, jossa voi laukata joko omalla tai lainahevosella. Liikkeitä ja hyppyjä voi hioa myös ihan ilman hevosta.

Välillä on hyvä vähän ladata akkuja

 

Arvotaan perhelippu

Haluaisitko sinä voittaa perhelipun Suomen suurimpaan sisähuvipuistoon ja lähteä huvittelemaan ja liikkumaan yhdessä perheen kanssa? Jos vastasit kyllä, raapusta kommenttikenttään mikä aktiviteetti kuulostaa sinusta kaikkein mieluisimmalta ja olet mukana perhelipun ( arvo 40 euroa sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta) arvonnassa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy perjantaina 22.12.2017 klo. 23.59. Arvonnan päätyttyä lähetän voittajalle sähköpostitse koodin, jolla lipun voi lunastaa Messukeskuksen verkkokaupasta. Huolehdithan siis, että ilmoitat toimivan sähköpostiosoitteesi kommentoinnin yhteydessä.

23 kommenttia “Mitä kivaa aiot tehdä joululomalla?

  1. Ooo kaikki kuulostaa hyvältä! Kepparit olisi tyttölasten mieleen 🙂 Pomppulinnataivaskin kuulostaa kivalta. Harvoin pääsee tällaisiin, vois olla kyllä että äiti ja iskä menis etunenässä kaikkialle 😀

  2. Sporttialue kuulostaa huikealta ? muksut 11, 5 ja 5 vuotiaat varmasti viihtyisivät, ja aikuiset myös ?

  3. Sporttialue taitaa olla perheen miesten (rämäpäiden) suosikki paikka jossa voi ottaa isä-poika haasteita, kun taas äiti ja tytöt taitaa eksyä pomppimaan ja heppojen luokse, ne kun nyt kovassa huudossa kotonakin on 🙂 On kyllä mahtavaa että tällaisia järjestetään!

  4. Kyllä meidän lasten mielestä varmaan pomppulinnat olis kivoimmat. Sporttialue on sitten enemmän vanhempien mieleen.

  5. Pomppulinnataivas olisi varmaan 5-vuotiaiden vieteripupujen unelma ja lumettoman joululoman pelastus, kun ulkona ei ole pahemmin mitään tekemistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *