Diy hyllykkö

Stereoiden diy hyllykkö toiveesta se ajatus sitten lähti.  Ja  muutama päivä siihen meni, kun pyörittelin stereoiden toivetta pienestä hyllyköstä, johon he saisivat kauniisti pikkuesineitä esille.  Pyörittelyn tuloksena syntyi tämä pieni hyllykkö, jota voi halutessaan suurentaa lisäosilla. Tästä  versiosta tuli nyt kolmion muotoinen mutta myös kuusikulmio olisi sopinut hyvin tähän tilaan ja käyttötarkoitukseen.

Diy hyllykkö seinälle tai pöydälle

Tämän hyllykön saa kiinnitettyä helposti seinään kaksipuoleisella teipillä tai esimerkiksi 3M Command kiinnityspaloilla. Ennen kuin  kiinnittelin hyllykköä seinään testailin kuinka se toimii tasolla. Keveärakenteinen hylly on kaunis myös tason päälle aseteltuna.

Kuvista muuten näkyy kuinka paljon meidän yläkerran seinät elää näin talviaikaan. Kesällä korjatut nurkat irvistää taas. Elämisen jälki tiedättehän?

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä aikaisemmat postaukseni

 

 

 

5 kommenttia “Diy hyllykkö

    1. Kiitos omppu :). Jätinkin tällä kertaa materiaalitiedot postauksesta pois, mutta hyvä jos keksit mistä se on syntynyt.

    1. Tämä on tehty ns. miditikuista joiden pituus on muistaaksi n. 11,5cm ja leveys taitaa olla sentin luokkaa ?. Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *