Mustica tilanjako-ovet

Yhteistyössä Mustica Oy

 Mustica tilanjako-ovet valmistetaan mittatilaustyönä Suomen Tampereella. Ovien saapuessa se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kauniin yksinkertaiset tilanjako-ovet ovat ilmavat mutta samalla jämäkän käytännölliset.

Marraskuussa Musticalta tilaamani tilanjako-ovet on vihdoin täällä. Tavarataxi toimitti ne aikaisin lauantaiaamuna ja muutaman tunnin päästä siitä ovet olivat oman asennuspalvelun toimesta asennettuna paikoilleen. Asennus sujui verrattain helposti ovien mukana tulleiden ohjeiden avulla. Mutta mikäli olet hiukan epävarma kokooja on Mustican tuotteille saatavissa myös yrityksen tarjoama asennuspalvelu.

Tilanjako-ovet omien tarpeiden mukaan

Ovet valmistettiin mittatilaustyönä oman suunnitelmani mukaisesti. 1/3 ovista on etsattua laminoitua lasia, joka päästää valon kauniisti lävitseen. Etsattu lasi on happokäsitelty lasi, joka läpäisee valoa, mutta lasi ei ole läpinäkyvä. Ja, kun kaksi tällaista lasia laminoidaan kiinni toisiinsa laminointikalvolla,  rikkoutuessaan lasi pysyy kasassa, eikä lasista pääse irtoamaan vaaraa aiheuttavia palasia. Turvallinen vaihtoehto juuri tätä tilaa ajatellen, joka siis jakaa eteisen ja lastenhuoneen.  Koska kysymyksessä on lastenhuoneeen ovi, emme uskaltaneet valita koko lasista ovea, vaikka se varmasti olisikin ollut se kaikkein kaunein vaihtoehto. Ovien alaosaksi valikoitui maalattu MDF levy, joka on maalattu maalarinvalkoiseksi. Alumiinirunkoisten tilanjako-ovien kaksi erilaista pintaa jaettiin 25mm:llä jakolistalla.

tilanjako-ovet

tilanjako-ovet

Vaimentimella turvaa

Yläkantoinen tilanjako-ovi liukuu yläpyörillä ja lattiaan tulee ohjaintapit, joka pitävät ovet suorassa. Mitään alalistaa ei siis tässä ovessa tarvita. Kiskostoon asennettujen vaimentimien avulla ovet eivät aukea/sulkeudu lastenkaan toimesta vauhdilla vaan ovi sulkeutuu hiljaisen rauhallisesti. Vaimennin ehkäisee myös sormien puristumisen oven ja seinän väliin.

Seiniä ja suunnittelua

Ovien suunnitteluprosessista löytyy lisätietoa tästä aikaisemmasta postauksestani. Ja jos sinua kiinnostaa millainen ratkaisu meillä oli tässä oviaukossa aiemmin voit lukea siitä lisää täältä.

Päästäksesi alkuun tilanjako-ovien tai liuku-ovikaapistojen suunnittelussa ole yhteydessä Musticaan ja olet askeleen lähempänä järkeviä tilanjakoratkaisuja.
Yhteystiedot löydät  täältä.

P.S. Mikäli asut kivenheiton päässä Tampereelta, kannattaa kalenteriin merkitä helmikuun viimeiselle lauantaille Mustican liikkeen avajaiset. Uskoisin, että silloin on luvasssa ainakin hyviä avajaistarjouksia.

 

 

 

 

 

2 kommenttia “Mustica tilanjako-ovet

    1. Kiitos <3. Ja voit kuvitella kuinka onnellinen on pieni poika, joka saa vihdoin laittaa oman huoneensa oven kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *