Littlest Pet Shop diy


Littlest Pet Shop diy kierrätysmateriaaleja hyödyntäen, siinä tämän askarteluntäyteisen viikon vinkki vielä kaikille Littlest Pet Shop harrastajille ja heidän vanhemmilleen.

Yksi äitiyden monista ihanuuksista on se, että jos kotona ei ole meneillään mitään sisustusprojektia voi luontevasti siirtyä miniatyyrisisustamiseen. Meillä Littlest Pet Shop koti on aina avoin uusille sisustusratkaisuille ja uusille huonekaluille. Ja vaikka stereot ahkerasti itse keksivätkin milloin mitäkin sisustus- ja somistusratkaisuja, saa äitikin välillä osallistua touhuiluun niin suunnittelijana kuin toteuttajana.

Littlest Pet Shop diy

Pallotuoli Littlest Pet Shopeille kierrätysmateriaalista

LPS pallotuolia varten tarvitset:

  • vähän isomman yllätysmunan  yllätyksen kuoret
  • virvoitusjuoma- tai vesipullon korkin
  • askartelumaaleja
  • kuumaliimaa
  • hiomapaperia

Sitten vain toimeksi:

Karhenna muovista kuoren puoliskoa sekä ulko- että sisäpuolelta, jotta maali tarttuu ja pysyy siinä paremmin. Pyyhkäise muovipöly pois ja maalaa kuori sekä ulko- että sisäpuolelta haluamallasi värillä. Maalaa myös korkki ja anna kuivua. Maalin kuivuttua pinnan voi vielä käsitellä askartelulakalla, jolloin pinnasta tulee kestävämpi ja pyyhittävä. Lopuksi liimaa korkki tuolille jalaksi.

Littlest Pet Shop diy

Littlest Pet Shop diy vinkkisi

Mitä kaikkea kivaa te olette askarrelleet Petseille? Kerro vinkkisi. Tai onko jokin erityinen asia, jonka toteutusta mietit niin pähkäillään sitä yhdessä.

Mukavaa askarteluntäyteistä viikonloppua.

Tästä linkistä löydät helposti kaikki askarteluideani. Kurkkaa ja inspiroidu. Ehkäpä sieltä löytyy sinullekin jotain toteuttamisenarvoista.

8 kommenttia “Littlest Pet Shop diy

  1. Aivan huippu tuunaus, täytyy laittaa ohjeet talteen ja tehdä itsekin kunhan tuo pääsiäinen ja munavalikoima kauppoihin ilmestyy että pääsen ostamaan muovimunia. 😀

    1. Kiitos Miia <3. Tuo oli muistaakseni sellaisen isomman Kinder munan sisus. Pian on munat taas kaupoissa, sitten vaan askartelemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *