Laa Laa Living seinäristikko & arvonta

Yhteistyö: Laa Laa Living

 

Seinäristikko rakkautta, unelmien säleikkö. Laa Laa Living on uusi raikas tuulahdus piensisustusrintamalle. Suomessa suunnitellut ja Virossa valmistetut ”muodokkaat” seinäristikot tuovat kaikkiin kodin tiloihin iloista leikkisyyttä ennennäkemättömällä tavalla. Helposti siirrettävät seinäristikot vaihtavat paikkaa ja käyttötarkoitusta niin usein kuin tarve vaatii.

seinäristikko

Seinäristikko sisustuksessa hot or not?

 

Laa Laa Living nostaa seinäristikoilla sisustamisen aivan uudelle tasolle. Tällä hetkellä mallistossa on on kolmea erilaista seinäristikkomallia kahdessa värissä . Mutta tässä kohdassa kerron teille pienen salaisuuden, piakkoin seinäristikko perhe laajenee niin mallien kuin värienkin osalta. Seuratkaahan siis aktiivisesti Laa Laa Living:n Instagram tiliä ja Facebook sivua ettekä missaa mitään.

Laa Laa Living merkin takaa löytyvät Annika ja Vesa, kahden pienen pojan vanhemmat, joita yhdistää myös rakkaus kauniisiin ja leikkisiin sisustusesineisiin, joilla on käyttötarkoitus. Tuotteet siis suunnitellaan tuon kaksikon toimesta täällä Suomessa ja ne valmistetaan  Virossa. Tuotteiden pahvipakkaukset ovat suomalaisia ja ne valmistetaan Akaassa. Tuotteita voi tällä hetkellä ostaa verkkokaupan lisäksi useilta laadukkailta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen ja nyt myös  yhdeltä jälleenmyyjältä Tallinnasta.

seinäristikko

Itse valitsin yhteistyön tiimoilta valkoisen talo seinäristikon. Eteiseen olisi sopinut hyvin  myös musta talo mutta tätä valkoista voin helposti hyödyntää eteisen lisäksi mm. stereoiden huoneessa. Tämä ristikko tullaan siis näkemään tulevaisuudessa meillä myös lastenhuoneessa ja ties missä muualla.

Voita seinäristikko

Tahdotko sinäkin oman Laa Laa Living seinäristikon + 3 kiinnitysklipsiä? Jos vastasit kyllä kerro kommentissasi mikä ristikoista olisin mieluisin (koko valikoiman löydät täältä) ja mihin sitä käyttäisit ja olet mukana vapaavalintaisen ristikon arvonnassa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 5. 2.2018 klo. 23.59. Onnea arvontaan <3.

Tämä talo ristikko ei ole meillä suinkaan se ainoa laatuaan vaan ristikkoja löytyy muualtakin.

 

P.S. Kuvia katsellessa tuli sellainen olo, että meidän taitaa olla aika uusia vähän listoja. Ne kuuluisat elämisen jäljet.

 

 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Laa Laa Living & KidSpotin kanssa ja tuote on saatu osana yhteistyötä.

 

112 kommenttia “Laa Laa Living seinäristikko & arvonta

 1. Minä haluaisin basicin valkoisena ? Muutamme kuukauden päästä uuteen kotiin ja minulla on sellainen jo hankittuna tytön huoneeseen ? Olisi mahtava saada myös samanlainen pojan huoneeseen! ? Laittaisin siihen ihania pikkukuvia ja muistojuttuja ☺

 2. Nyt oli aivan pakko osallistua arvontaan, tuollainen valkoinen pupu-ristikko pitää tytölle ehdottomasti saada!!! Olisin sen ostanutkin samantien, mutta oli päässyt loppumaan, byää. Toivottavasti tärppää arvonnassa, ja jos ei niin ostan sen itse. 😀

  1. Heh, päätin sittenkin haluta mustan pupun, se näkyy paremmin tytyön huoneen valkoiselta seinältä. 😀 Tilasin sellaisen juuri, joten jos arvontavoitto osuu kohdalleni niin lahjoitan voittoni eteenpäin toiselle tyttöselle. 🙂

   1. Pupu lampun kaveriksi pupuristikko tietenkin :). Näen jo silmissäni miltä se näyttää <3. Nämä on ihania. Arvaa vaan oliko vaikea valita mikä meille oli sopivin ;)?

 3. Piruuttani kuule voisin osallistuakin, tuollainen basic mustana tai valkoisena olisi mieluisin. 😀

 4. Moi,
  Musta talo olisi hyvä eteiseen sekalaiseen muistilappu tarkoitukseen ja ehkäpä jopa lasten avainten säilytykseen

 5. Valkoinen pupu sopisi oikein hienosti omna lapsen huoneeseen ja toivottavasti saisin sen 🙂

  Hyvää talven jatkoa!

 6. Ihana ihana ristikko!! Tällaisesta ristikosta olen haaveillut vaan en vielä ole sellaista hommannut. Keittiöön tämä menisi ja siihen tulisi ainakin jokin ihana kortti jossa olisi jokin runo <3

 7. Valkoinen taloristikko.
  Tyttäreni( 13v.) remontoituun huoneeseen laittaisin.
  Ihanan kevyt/ilmava sisustus elementti ?

 8. Voi, just eilen haaveilin, ja mielessäni sisustin rakenteilla olevaan kotiamme. Suunnittelin eteiseen juurikin tätä valkoista taloristikkoa, koska olin nähnyt siitä vilahduksen instagramissa. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että onni potkaisisi ?

 9. Oh, haluaisin näitä vähän joka sorttia eri huoneisiin 😀 mutta aloitetaan vaikka tytön huoneesta, johon voisi tulla valkoinen talo 🙂

 10. Ihania! Haluaisin mustan taloristikon poikamme huoneeseen. Siinä olisi helppo pitää vaihtuvaa taidenäyttelyä ja miksei muutamaa valokuvaakin.

 11. Kyllä tykkäisin! Valitsisin mustan basic ristikon joka tulisi eteisen seinälle ja vaihtuvat korttikokoelmat tai valokuvat koristaisivat sitä ??

 12. Valkoinen talo-ristikko näyttäisi hyvältä keittiön harmaata tapettia vasten. Esille pääsisi valokuvia ja lapsen askarteluja.

 13. Mieluisin on tuo basic seinäristikko valkoisena 🙂 käyttäisin sitä keittiön pöydän päällä ja laittaisin siihen teetettyjä kuvia.

 14. Musta talonmuotoinen 🙂 meillä kotona jo musta roikkuva korimainen banaanikori ja samaa verkkoa lehtiteline… lasten päiväkotikuvat tulivat juuri ja etsivät näyttävää paikkaa ????

 15. Musta basic (suorakaide) toimisi hyvin tyttären taideteosten esillepanoon hänen tulevaan huoneeseensa. ?

 16. Aivan ihania! Lastenhuoneeseen sopisi musta talo täydellisesti jossa olisi kiva pitää piirroksia ja muuta semmoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *