Rakkaudella äidille ja muille kevään sankareille – iittala.fi

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Rakkaudella äidille ja muille kevään sankareille <3. Kevään ja kesän juhlaputki polkaistaan käyntiin äitienpäivällä, jota vietetään sunnuntaina 13.5. Äitienpäivää seuraa niin koulun kuin päiväkodin päätöksiä, valmistujaisia, ylioppilasjuhlia ja myös ainakin yhdet rippijuhlat mahtuvat meidän tämän kesän juhlakalenteriin. Nostetaan malja juhlien sankareille ja  muistetaan heitä lahjalla joka kestää aikaa. Kokosin tähän muutaman ihanan lahjaidean Iittalan valikoimasta.

Iittalan Vitriini rasiat sopivat lahjaksi niin äidille kuin tyttärellekin. Kokolasiset Vitriinit löytyvät nyt verkkokaupasta -20% alella.

Rakkaudella äidille ja muille kevään sankareille

Aina yksinkertaisen Kaunis Kastehelmi sopii lahjaksi Kastehelmi-sarjan keräilijöille mutta esimerkiksi sarjan vaasi ei tarvitse seurakseen sarjan muita tuotteita vaan kaunistaa kotia kuin kotia sellaisenaankin. Kastehelmen uniikit, koholla olevat pisarat ovat saaneet innoituksensa aamukasteen pisaroista. Klassisen kaunis vaasi vangitsee katseet pöydällä tai täydentää sisustusta tyylikkäästi muualla. Kastehelmi sarja valmistetaan Suomessa.

rakkaudella äidille ja muille kevään sankareille

Täytä kaunis Kastehelmi purkki vaikkapa itsetehdyillä herkuilla ja anna lahjaksi opettajalle. Kastehelmi-purkki soveltuu kaikenlaiseen säilyttämiseen, tarjoiluun ja sisustamiseen. Lasipurkki on konepesunkestävä, muovikannen voi pyyhkiä kostutetulla liinalla.

rakkaudella äidille ja muille kevään sankareille

Näiden tuotteiden äitienpäivän etuhinnat ovat voimassa iittala.fi:ssä 13.5.2018 asti.

Millaisia juhlia sinun juhlakalenteriisi on kirjattu tälle keväälle ja kesälle?

Kuvat: Iittala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *