Mentäisiinkö taas lukijan koteihin?

Mentäisiinkö taas lukijan koteihin? Haluaisitko juuri sinä jakaa kotisi tarinan muutamalla kuvalla höystettynä? Nyt siihen olisi taas mahdollisuus, kun Rauharentola goes readers homes. Olipa kotisi sitten suuri tai pieni, arjen väripilkku tai harmoonisen hillitty, etelessä tai pohjoisessa, kierrättäen sisustettu tai uutuuttaan kiiltävä haluaisin mielelläni jakaa juuri sinun kotisi tarinan täällä blogissa.

Mentäisiinkö taas lukijan koteihin?

lukijan kotona

lukijan kotona

Mentäisiinkö taas lukijan koteihin?

Ilmoittaudu mukaan

Jutun kirjoittaminen on helppoa ja yksinkertaista. Kirjoittelet vain kodistasi haluamasi mittaisen jutun ja otat jokusen kuvan havainnollistamaan kertomaasi. Tyyli on vapaa. Tärkeää on, että juttu on persoonallinen ja kuvastaa hyvin juuri sinun kotiasi sellaisena kuin se on ja sinun sisustusfilosofiaasi tai sen puutetta. Haluaisitko sinä esitellä oman kotisi? Mikäli vastasit kyllä, niin laita postia joko Facebook postilaatikkoon tai kirjoittele osoitteeseen rauharentola2012@gmail.com niin jutellaan lisää.

Inspiroidutaan yhdessä.

 

Aikaisemman postussarjan kaikki kodit löydät kätevästi täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *