Asuntomessut Kouvolassa – remonttia suunnittelevan paratiisi

Asuntomessut Kouvolassa- ensi kesää kohti mennään hurjaa vauhtia ja vuoden 2019 asuntomessualue rakentuukin kohisten Kouvolan Korialle. Pioneeripuiston messualue on alun perin venäläisten 1910-luvulla rakentama punatiilinen kasarmialue Kymijoen jylhissä rantamaisemissa. Pioneeripuisto on valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö, jonka vanhat varuskuntarakennukset ovat saaneet uuden elämän uniikkeina asuntoina ja liiketiloina.

Asuntomessut Kouvolassa - remonttia suunnittelevan paratiisi

Kesän 2019 messukokonaisuus onkin loistokas yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa. Rakentamisen uusia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli, jotka luovat mielenkiintoisen kontrastin vanhalle kasarmialueelle. Rakennusten kirjo tuleekin olemaan poikkeuksellisen laaja moniin aiempiin messuvuosiin verrattuna.

Asuntomessut Kouvolassa – remonttia suunnittelevan paratiisi

Kouvolan asuntomessut poikkevat myös muulla tavoin aiemmista messuvuosista, sillä kesän 2019 Asuntomessut ovat remonttia suunnittelevien paratiisi. Alueella on useita korjausrakentamisen kohteita. Messuvieraat pääsevät tutustumaan muun muassa remontoituun Pioneerikouluun, asunnoksi remontoitavaan entiseen Miehistösaunaan ja Upseerin päiväkotiin, joka on aiemmin palvellut pioneeriupseerikerhona. Näiden lisäksi kohteiden sisustukset nousevat ensi kesänä entistä suurempaan rooliin itse messukokemuksen osalta.

Asuntomessut Kouvolassa - remonttia suunnittelevan paratiisi

Asuntomessut Kouvolassa - remonttia suunnittelevan paratiisi
Postauksen kuvat: Kouvolan kaupunki / kuvaaja Jari Heikkilä

Suunnittelutoimisto Pilke Oy toteuttaa  Kouvolan Asuntojen rivitalojen sisustussuunnittelun ja siihen projektiin minullakin on kunnia osallistua muutamalla  DIY sisustusyksityiskohdalla. Jännä ja ihan uusi aluevaltaus minulle mutta olen siinä tietenkin innolla mukana. Tähän projektiin palaan varmasti vielä uudelleen ensi vuoden puolella.

 

Asuntomessut Kouvolassa ovat avoinna 12.7.-11.8.2019, kello 10-18. Poikkeuksena keskiviikkojen artisti-illat, jolloin messuportit ovat avoinna aina kello 21 saakka.

 

Tekstin lähde: Suomen  Asuntomessujen mediatiedote 13.12.2018

 

Asuntomessut aiheena on varsin mielenkiintoinen. Lue täältä lisää Asuntomessuista.

4 kommenttia “Asuntomessut Kouvolassa – remonttia suunnittelevan paratiisi

  1. Ensimmäisessä kuvassa näkyy ensiasuntoni. Voi, ei parempaa kotia olisi voinut ollakaan. Ensi vuoden messuista tulee monella tapaa mielenkiintoiset ??

    1. Eikä!Mä odotan näitä messuja innolla samoin niitä seuraavia. Nyt taitaa olla luvassa monta hyvää messukesää peräkkäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *