Kodin valaisimet + alevinkki

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Meidän kodin valaisimet ja valaistus on suunniteltu niin, että jokaiselle löytyy jotakin. Siinä missä toinen kaipaa valaistustehokkaita yleisvalaisimia toinen taas hämyisiä tunnelmavalaisimia. Valaisimia tarvitaan siis niin tunnelman luomiseen kuin tehokkaaseen valaisemiseen tänä pimeänä ajanjaksona, kun luonnonvalo on vähissä.

Vinkki: Nettilamppu.fi viettää ensimmäistä syntymäpäiväänsä! Juhlan kunniaksi säästät nyt 10 % vähintään 120 €:n ostoksesta. Tarjous on voimassa 16.12.2018 asti ja koskee Nettilamppu.fi:n koko valikoimaa – myös tarjoustuotteita. Aktivoidaksesi alennuksen käytä koodia FI18-ONNEA10

Tunnelmointiin omiaan on myös lukuvalaisimena toimiva Shivanja, juuri lattiavalaisimet sopivat parhaiten korostusvalaistukseen. Huoneen ainoana valonlähteenä lattiavalaisimet ovat riittämättömiä mutta ne ovat omiaan harmonisen valaistuksen aikaansaamiseksi.

kodin valaisimet

kodin valaisimet

Shivanjan kaunis puinen varsi tuo lämmintä kodikkuutta skandinaaviseen sisustukseen sopivalla tavalla. Mukavan kontrastin saa aikaan valaisimen pyöreä jalka ja varjostin, jotka ovat mattavalkoiseksi maalattua metallia.

kodin valaisimet

Millaisilla valaisimilla sinä luot tunnelmaa?

Tutustu koko Nettilamppu.fi:n valikoimaan

—–> www.nettilamppu.fi

Lisää valaisinvinkkejä löydät täältä.

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *