Persoonallisin lukijan kotona koti 2018

Persoonaallisin lukijan kotona koti äänestys on päättynyt ja voittajakin on selvillä. Persoonallisin lukijan koti vuosimallia 2018, on koti jossa eletään ja sisustetaan kepeästi kierrättäen. Kiitos Jaana, että avasit ovesi meille.

Persoonallisin lukijan kotona koti – rouhetta ja kulunutta pintaa

Näin Jaana kertoi aiemmin kodistaan: Meillä sisustellaan kierrätysajatuksella. Parhaita sisustusliikkeitä ovat kirpparit, meillä on todella vähän mitään uutena hankittua. Tykkään rouheista, kuluneista pinnoista, elämä saa kalusteissa ja esineissä näkyä. On myös mukava tehdä ja tuunata itse. Koti ei ole koskaan valmis, sisustaminen ja tuunaaminen, pieni remonttikin ovat harrastuksia.

Postauksen kuvat: Jaana

Palkinnoksi Jaana saa LuKLabel yllätyksen, jonka sponsoroi LuKlabel <3.

Myös äänestäjien kesken on arvottu pieni palkinto ja voittajalle on ilmoitettu sähköpostitse. Kiitos vielä kerran kaikille kotinsa ovet avanneille, äänestäneille ja tietenkin postaukset lukeneille.

 

Mikäli haluat jatkossakin seurata millaisia kierrätysaarteita Jaana kotiinsa löytää tallenna seuraava osoite selaimeesi

–> romuaarteeni.blogspot.com.

 

Poimi ideoita sisustamiseen Lukijan kotona kodeista.

2 kommenttia “Persoonallisin lukijan kotona koti 2018

  1. Voi mikä yllätys, kiitos äänestäneille! Ja kiitos Satu, että kotimme sai olla mukana postaussarjassa. Muista esitellyistä kodeista sain monta ideaa itselle toteutettaviksi 🙂 Hyvää joulunaikaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *