Helli itseäsi Lush joulutuotteilla

Kaupallinen yhteistyö: Lush Suomi & Kidspot

Helli itseäsi Lush joulutuotteilla ja virittäydy joulun tuoksumaailmaan ja tunnelmaan kylpyhuoneessa. Tämä joulu kimaltaa, säihkyy, rentouttaa, kosteuttaa ja tuoksuu, juuri kuten joulun kuuluukin. Kaikki Lushin joulun kausituotteet ovat vegaanisia eikä niissä ole lainkaan synteettisiä säilöntäaineita. Lush tarjoaa myös jouluna kaikille nestemäisille tuotteille kiinteän, pakkauksettoman vaihtoehdon.  Sukella joulun tuoksumaailmaan ja helli ihoasi mm. näiden ihanuuksien avulla.

Helli itseäsi Lush joulutuotteilla

Holly Berry hierontapala hellii ihoasi. Holly Berry sisältää kaakao-, mango-, illipe- ja murumuruvoita. Palaa lämmitetään käsissä ja hierotaan sitten suoraan iholle, jonka jälkeen öljyjen vaikutusta tehostetaan kevyellä hieronnalla.

Helli itseäsi Lush joulutuotteilla

Puddy Holly- kylpyvaahto lumoaa marsipaanin maukeudella. Talven kuivattama iho pehmenee ihanasti tässä sheavoi-vaahtokylvyssä.

Vinkki: Kylpypallot ja kiinteät kylpyvaahdot toimivat hyvin myös tuoksuna vaatekaapissa. Aseta kylpypallo sopivaan astiaan ja sujauta vaikkapa vaatekaapin tai- huoneen hyllylle ja anna tuoksun vallata vaatekappisi.

Once Upon A Time kiinteän vartalovoiteen tarina menee näin: Olipa kerran murumuruvoita ja omenaa sisältävä voide, joka teki ihosta silkkisen pehmeän. Tällä sadulla on onnellinen loppu, kun levität ihollesi kosteuttavaa raikkaan omenan vartalovoidetta. Pakkaukseton kiinteä vartalovoide sulaa iholle levitettäessä ja imeytyy äärettömän  hyvin. Ja se taivaallisen raikas vihreän omenan tuoksu! Saisinpa sitä edes hitusen teille toimitetuksi. Tästä tuotteesta tuli yksi mun lemppari Lush heti ensi kokeilun jälkeen.

Helli itseäsi Lush joulutuotteilla

Lush tuotteita voit ostaa verkkokaupasta tai kivijalkamyymälöistä Helsingistä.

Miltä sinun joulusi tuoksuu?

 

 

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *