Askartele Pom pom Ballerina ystävänpäivälahjaksi

Askartele Pom pom Ballerina ystävänpäivälahjaksi yhdessä lasten kanssa. Tämä suloinen askartelu sopii hyvin pienille ja vähän isommillekin tytöille. Valmiin ballerinan voi asettaa istuskelemaan hyllyn reunalle tai roikkumaan ripustusnarusta naulakkoon tai seinäkoukkuun.

askartele pom pom ballerina

Pom pom Ballerinaa varten tarvitset:

kolmen kokoisia käsittelemättömiä puuhelmiä

askartelumaalia

kalastajalankaa

villa- tms. lankaa pom pomin (tupsun) tekemistä varten

pahvia

sakset

siveltimen

(päättelyneulan)

Tee pom pom tupsu haluamassasi tavalla. Me teimme tupsut jo päiväkodissa oppimallani tavalla kahteen pahvikiekkoon kieputtamalla. Seuraavaksi maalaa askartelumaalilla ( halutessasi voit myös käyttää värillisiä puuhelmiä) kolme pientä ja yksi keskikokoinen puuhelmi ja anna kuivua. Leikkaa kalastajalangasta tarpeeksi pitkä pätkä ja taita lanka puoliksi. Työnnä kiinteästä päästä ensin keskikoinen helmi, suuri helmi ja viimeiseksi pienin helmi. Jätä kiinteään päähän muutaman sentin pätkä ripustusta varten ja tee solmu ihan helmen viereen. Tee solmu myös keskikoisen helmen alapuolelle. Vedä molemmat langanpäät päättelyneulaa apunasi käyttäen tupsun läpi ja vedä tupsu mahdollisimman lähelle puuhelmiä. Tee umpisolmu.

Pujota tupsun alapuolella roikkuviin lankoihin pienet puuhelmet jaloiksi. Kumpaiseenkin lankaan yhtä monta helmeä (jalkojen pituuden voit päättää itse), pujottele viimeisiksi helmiksi maalaamasi värilliset helmet. Päättele jalat umpisolmuilla ja leikkaa pois ylimääräinen lanka.

Lopuksi voit huolitella halutessasi pom pom tutun saksilla ja kuositella sen oikeaan muotoonsa.

askartele pom pom ballerina

askartele pom pom ballerina

Pysähdy hetkeksi,
sulje silmäsi
ja tunne,
kuinka ajattelen sinua.

Hyvää Ystävänpäivää <3.

Lue myös:

Helppo ystävänpäiväaskartelu

DIY soma lahjakassi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *