Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta

Kuvat: Ikea.fi

Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta, sillä ne ovat nyt täällä. Ikean kevään uutuustuotteet lupaavat tuoda mukanaan harmonista tunnelmaa koteihin. Kun ympäröimme itsemme merkityksellisillä asioilla on kotona vietetty aika mukavaa ja leppoisaa. Yksi mahtavimmista uutuus tuotteista on ehdottomasti GUNRID ilmaa puhdistavat verhot, jotka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Mutta löytyy uutuuksien joukosta paljon muutakin ja tässä muutama poiminta niistä.

Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta – Kotoista tunnelmaa koreilla

TJILLEVIPS-korit on punottu käsin, ja sarjaan kuuluu koreja kuudesta eri kasvikuidusta: bambu, rottinki, meriheinä, banaanikuitu, poppeli ja juutti. Tuotesarja on myynnissä vain IKEA-tavarataloissa ei siis verkkokaupassa.

Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta
Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta

Uutta eteiseen

Teräksiseen kauniin yksinkertaiseen SÖRHASSEL muistitauluun voit kiinnittää muistilappuja ja muuta tärkeää – ihanteellinen keittiön tai eteisen seinälle. Mutta oiva myös esimerkiksi lastenhuoneen seinällä.

Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta

ELVARLI säilytyskokonaisuus lumosi ainakin minut raikkaudellaan ja pehmeällä muotoilullaan. Teräs yhdistettynä tunnelmaa luovaan bambuun on täydellinen vaikkapa pienehköön eteiseen. Voit yhdistää avointa ja suljettua säilytystilaa sopivassa suhteessa ja lopputulos ei ole liian tunkkainen. Mahdollisuuksia on monia.

Kohti kesää – parvekkeelle ja puutarhaan

Luo itämaista tunnelmaa parvekkeellesi tai terassillesi MÄLLSTEN lattiaritilöillä ja oma salainen keitaasi on valmis.

BOYSENBÄR Ruukku on valmistettu betonista, ja siinä on luonnollisia ilmakuplia ja pinnanvaihteluita, jotka tekevät jokaisesta ruukusta ainutlaatuisen. Ruukku kestää pakkasta, ja sitä voi säilyttää ulkona talvellakin, jos se on tyhjä tai peitetty. Se sopii siis niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Löysitkö sinä uutuuksien joukosta omat suosikkisi?

Löydä oma suosikki postauksesi arkistojen kätköistä.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *