Talviloman menovinkki Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa

Talviloman menovinkki johdattaa Heurekaan jättimäisiä dinosauruksia katsomaan. Uskallatko sinä sukeltaa dinosaurusten ihmeelliseen maailmaan?

talviloman menovinkki

Heureka toi 30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen dinosaurukset yleisön ihmeteltäväksi – ja tällä kertaa vieläpä ne kaikkein isoimmat ja mahtavimmat kuten Tyrannosaurus rex. Jättimäiset dinosaurukset-näyttely koostuu dinosaurusroboteista ja luurankojen kopioista sekä fossiileista. Näyttely lähenee loppuaan ja nyt onkin vielä viimeiset hetket aikaa tutustua siihen.

Tämä näyttely on suunnattu koko perheelle vauvasta vaariin. Näyttelyssä on dinosaurusten lisäksi luonnon ääniä sekä projisoinneilla tehtyjen säätilavaihtelujen ääniä ja valoja (mm. ukkosen jyrinää, salamointia ja sateen ääniä). Äänet ovat kuitenkin melko vaimeita eikä ainakaan pelästyttäneet meidän seurueesta ketään.

Meidän perheen lapsista mielenkiintoisempia olivat tietenkin liikkuvat ja aidon kokoiset dinosaurusrobotit, jotka aukoivat suitaan ja liikuttelivat raajojaan.

talviloman menovinkki
talviloman menovinkki

Talviloman menovinkki: Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa (vielä ehtii)

Näyttely on avoinna 15.3.2020 saakka Tiedekeskus Heurekassa Vantaan Tikkurilassa. Aukioloajat ja ohjeet saapumiseen löydät täältä.

Dinosaurusten lisäksi meidän perheen mielenkiinnon herätti Planetaarion elokuvat Meren uumen ja Elävä aurinko. Joiden lisäksi Heurekan seinien sisältä löytyy vielä paljon muutakin tekemistä koko päiväksi. Eikä tälläkään kertaa lähdetty kotiin ilman omalla kuvalla painettuja rahoja.

Lue myös muita lapsiperheen tekemisvinkkejä täältä.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *