Matot hankeen

Mittarin näyttäessä tänä aamuna -14 astetta, päätän heti aamusta ottaa tämän päivän projektiksi ”mattojen lumipesun”. Kiikutin siis meidän pienimmät matot takapihan hangelle…Jos vielä voimia riittää seuraavaksi vuoron saa vähän isommat matot.

”Annan mattojen  ensin jäähtyä ja sitten  laitan ne puhtaaseen lumeen. Irtolunta päälle. Kun lumen hakkaa tai ravistelee pois, samalla tippuu likakin. Joskus kävelen maton päällä, että saan sen oikein lumiseksi.”

 Ja aah, miten ihanan raikkaan tuoksuisia matot ovatkaan tämän jälkeen.

SDC12182.JPG
Matot hangella

Meidän naisten touhatessa täällä kotona, mieheni pakkasi autoon tyttöjen turvaistuimien lisäksi tulokkaamme kaukalon ja lähti autokauppaan. Vielä pitäisi löytää auto, johon meidän koko perhe mahtuu… Mutta se onkin jo aivan eri juttu.

Aurinkoista lauantaita kaikille <3

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *