Hillittyä harmaata päivittäistavarakaupasta

Hillittyä harmaata päivittäistavarakaupasta – saako kotitaloustuotteiden kirkkaat värit sinussa aikaan inhon väreitä, haluatko viimeisteillä kotisi sisustuksen hillityn harmaan sävyisillä yksityiskohdilla alusta loppuun? Jos vastasit kyllä, niin tässä muutama vinkki sinulle. Tuotteet löytyvät ihan tavallisen marketin hyllyltä ja värineuroosi on voi taas hetken paremmin.

Yleensä suoritan päivittäistavaraostokset puolijuoksua enkä oikein ehdi katsella ympärilleni. Kärryyn sujahtaa ennaltaohjelmoidun kauppalistan tuotteet ja vaihtoehtojen silmäily jää kovin vähäiseksi. Kuulostaako tutulta? Viikonloppuna aikaisen aamun kauppareissulla pääsin kuitenkin tutkailemaan ihan tavallisen päivittäistavarakaupan valikoimaa vähän tarkemmin. Ja vinkkaan nyt teillekin muutamasta mukavasta tuotteesta.

Hillittyä harmaata päivittäistavarakaupasta – vinkkejä seuraavaan kauppareissuun

Keittiössä lähes välttämätön keittiöliina on jatkuvasti esillä mutta ne värit. On vihreää, sinistä ja punaista. Nyt kuitenkin bongasin tämän Chifonetin värin, jota ilmeisesti on ollut jo kaupoissa hyvän aikaa mutta silti se on jäänyt täysin huomaamatta. Tätä myydään mustana mutta minusta väri on oikeastaan enemmän pehmeä antrasiitin harmaa. Tämän lisäksi saatavilla olisi ollut myös täysin valkoinen versio mutta se ei ainakaan meidän keittiössä pysyisi kauan kauniin valkoisena. Siivousliinana se tosin saattaisi toimia hyvinkin.

hillittyä harmaata päivittäistavarakaupasta

Tiesitkö muuten, että Chifonet liinoja voi pestä pesukoneessa 40 asteessa jopa 7 kertaa ja näin pidentää yhden liinan käyttöikää?

Toinen iloinen yllätys oli tämä WC-kukan puuvillakukka limited edition wc-raikastin, joka nimensä mukaan on myynnissä vain rajoitetun ajan. Kaunis hopeanharmaa kotelo valkoisella raikastimella saa värifanaatikon kuvailemaan wc-pönttöä.

hillittyä harmaata päivittäistavarakaupasta

Mikäli tuoksut aiheuttaa päänsärkyä voin iloksesi todeta tämän olevan tuoksultaan melko pehmeä, pumpulimainen ei ollenkaan sellainen pistävä ja päällekäyvä. Mukavaa, että tähän Suomen suosituimpaan WC:n puhdistusperheeseen on otettu mukaan myös tämä kaunis harmaan sävyinen raikastaja, vaikkakin vaan rajalliseksi ajaksi.

 

Onko sinulla hyviä vinkkejä muille tai minulle jaettavaksi tuotteista, jotka löytyvät perusmarketin hyllyiltä ja luovat kotiin ah niin ihanaa väriharmoniaa?

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös muut siivoukseen ja kodin puhtaanapitoon liittyvät postaukset, jotka löydät täältä.

2 kommenttia “Hillittyä harmaata päivittäistavarakaupasta

  1. S-marketista ostin täysmustia tiskiharjoja. Ovat vielä todella laadukkaita, eivät ole parissa vuodessa menneet miksikään. En kyllä tiedä onko vielä valikoimassa kun ei ole tarvinnut uusia. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *