Neulo käsipyyhe bambulangasta

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Neulo käsipyyhe bambulangasta – ohje puikkokammoisille. Luetko sinä käsityölehtiä ja neulontalehtien ohjeita ymmärtämättä niistä tuon taivaallista? No sitten meitä on kaksi ja ehkä useampikin. Kylmä fakta on yksinkertaisesti se, että kaikki meistä eivät ole syntynyt neulomaan ja harjoittelusta huolimatta vaikeammat jutut ei vaan ota luonnistuakseen, kuten esimerkiksi villasukat saati sitten lapaset. Jollekin helppoa kuin heinänteko, mulle ei. Mutta onneksi myös superhelpoilla ohjeilla saa aikaan kivaa ja käytännöllistä, kunhan vaan ottaa puikot käteen.

Neulo käsipyyhe bambulangasta

Yksinkertainenkin on voi olla kaunista ja vielä kauniimpaa on onnistumisen ilo. Käsipyyhe syntyy aina oikein tasoneuleella bambulangasta vaikkapa tv:tä katsoessa.

Novita Cotton Bamboo on 52 % puuvillaa ja 48 % bambu-viskoosia.
Viking Bamboo pehmeä, aidosta bambusta valmistettu lanka. Langassa 50 % puuvillaa ja 50% aitoa bambua.

Neulo käsipyyhe bambulangasta

Neulottua käsipyyhettä varten tarvitset:

Bambulankaa n. 100g (esimerkiksi Viking Bamboota tai  Novita Cotton Bamboota )

Neulepuikot 3 1/2

Nahka- tai mokkanauhaa ripustuslenkkiä varten

Luo yhdelle puikolle 70 silmukkaa, neulo aina oikein neuletta kunnes pyyhe on sopivan mittainen. Päättele ja kiinnitä ripustuslenkki paikoilleen.

Mukavia neulontahetkiä!

 

Lue myös:

Diy saippua-alusta

 

 

2 kommenttia “Neulo käsipyyhe bambulangasta

  1. Hei! kiitos paljon kivasta neulomisideasta, hain puikot ja lankaa tänään , en todellakaan ole mikään käsityöihminen, ruokaa osaan tehdä paremmin, mutta kiva postauksesi innosti! Tätini teki kaikkea norjalaisvillapaidoista lähtien, ja katsoin ihaillen hänen sileää neulejälkeään ;tyttäreni sentään osaa sukat ja lapaset, kiitos suomalaisen peruskoulun !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *