Vinkki sisustukseen sopiva jatkojohto

Affiliate yhteistyö: Ellos (postaus sisältää mainoslinkkejä)

Sisustukseen sopiva jatkojohto, tässä sisustajan vinkki. Jatkojohto on se sellainen kapistus, jota tarvitaan, kun pistokkeita ei ole riittävästi tai ne ovat ihan väärässä paikassa. Kaikki ne, jotka eivät ole saaneet olla mukana kotinsa pistorasioiden paikkojen ja määrän suunnittelussa mukana tunnistavat ongelman, eikö?

Meidän taloudessa jatkojohtoja tarvitaan paljon ja pitkiä piuhoja menee sinne sun tänne. On tv  oheistuotteineen, puhelimien ja tablettien latauspisteet ja työpisteen kaikki härvelit.  Pitkään olen yrittänyt piilotella kellastuneita sysirumia jatkojohtoja huonekalujen taakse mutta aina ne vain tulevat esiin. Tietenkin niin, sillä nämä johdot on aina käytössä ja siksi myös näkyvillä.

vinkki sisustukseen sopiva jatkojohto

Sisustukseen sopiva jatkojohto löytyy Ellokselta

Elloksen valikoimaa kahlatessani löysin ratkaisun ongelmaamme, nämä PR Homen jatkojohdot sopivat täydellisesti sisustukseemme ja jatkojohtokin voi olla näyttävästi esillä. Tässä maadoitetussa jatkojohdossa on  3 pistokepaikkaa. 2 metrin johto on kangaspäällysteinen. Valittavanasi on joko musta tai valkoinen pistokepaikkakotelo ja joko yksivärisellä tai mustavalkoisella johdolla.

vinkki sisustukseen sopiva jatkojohto

Johtojen lisäksi kannattaa nyt myös kurkata Elloksen kodinvalikoima, sillä 3.9. asti saat -20% alennusta kodinvalikoiman tuotteista.

Kuva: ellos.fi

Kurkkaa  Elloksen kodinvalikoima täältä ja inspiroidu ——–> Ellos koti ja sisustus

Mukavaa alkanutta viikkoa!

 

Kurkkaa myös Hillittyä harmaata päivittäistavarakaupasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *